In the spotlight Lifestyle

Mijn bucketlist voor de zomer van 2021

Al meer dan een jaar zitten we meer in lockdown dan gewoon normaal kunnen leven. In het begin wachten ik nog met smart op de persconferentie voor de versoepelingen. Sinds de tweede grote lockdown die op 14 december inging doe ik dat niet meer, elke keer wordt ons iets voorgehouden, maar uiteindelijk laten de cijfers het niet toe de maatregelen te versoepelen. We zitten inmiddels vier maanden in strenge lockdown, maar als het goed is dan is het einde in zicht! Daarom wil ik jou vertellen over mijn plannen deze zomer, mijn bucketlist voor de zomer van 2021.

Vakantie

Als je aan de zomer denkt, dan denk je automatisch aan vakantie, helemaal in een tijd zoals nu. Tuurlijk lijkt het mij heerlijk aankomende zomer minimaal twee weken ergens op het strand aan zee te vertoeven. De realiteit is dat het dit jaar niet haalbaar is, door allerlei verschillende redenen. Iets wat wel kan en wat ik wil doen is lekker af en toe een nachtje weg naar een hotel ergens waar wij eigenlijk nooit komen. Wij gaan in juli als de maatregelen het toelaten een nachtje naar Groningen en we hebben nog een hotelbon liggen die wij deze zomer ook kunnen gebruiken. Ergens in augustus wil ik een paar dagen weg, ergens in Nederland via Airbnb een leuk huisje huren met een mooie omgeving. Heerlijk genieten buiten in een hangmat en dineren zitten op een leuke loungeset. Samen de rust op zoeken voordat de drukte van september weer ons leven beïnvloed.

Beweging

Vorig jaar zomer was ik begonnen met zwemmen, heerlijk twee maal in de week baantjes trekken. Ik sliep als een roosje bij thuiskomst en kon niet wachten tot ik weer kon gaan tot de zwembaden dicht moesten. In november mochten ze weer open eindelijk, ik was zo blij en enthousiast dat ik wel drie keer in de week ging. Een paar weken erna moesten ze helaas de deuren weer sluiten. Ik wacht met smart tot ze weer open kunnen en ik weer kan gaan zwemmen. Mijn doel voor deze zomer is minimaal drie keer per week te gaan zwemmen. Het is goed voor mijn beweging en ik kom er tot rust, maak mijn hoofd leeg en kan er weer tegenaan.

Werk

Onlangs ben ik begonnen met twee nieuwe banen en ernaast ook mijn eigen bedrijf. Zelf heb ik wat klanten waar ik voor schrijf en kan ik zo veel of weinig mogelijk aannemen, omdat ik eigen baas ben. Mijn andere twee banen zijn echter wel voor iemand anders. Ik ga starten als gastouder via het bureau NannyNina, twee dagen in de week zal ik dat gaan doen, die dagen staan vast. Maandag en vrijdag wordt ik gastouder bij het gezin waar ik mee gematcht ben. Mijn andere werk is in loondienst bij een online marketing bureau, ik kan op kantoor werken of vanuit huis. Ik kan niet wachten om in de zomer met het mooie weer leuke dingen te gaan ondernemen met de kinderen en heerlijk te genieten van de zomer! Daarnaast heb ik nu eindelijk een baan waarbij ik kan werken waar en wanneer ik wil. Mijn doel is dan ook om deze zomer veel buiten te werken, vitamine D op te doen en tegelijkertijd aan de slag.

Zonnestralen

Een groot onderdeel van de zomer zijn de lange dagen en de zon die schijnt, deze zomer wil ik daar mijn focus op leggen. Ik wil genieten van het weer en zoveel mogelijk buiten kunnen zijn. Op mijn vrije dag een terrasje pakken en genieten van een lekker wijntje op het terras.

Good food is good mood

In de zomer kan er weer buiten worden gegeven en kan ook niet wachten om dat te doen. Heerlijk na een flinke strandwandeling aan het strand samen wat eten of lekker met de buurt of met familie de bbq aanzetten. In de zomer kan ik ook lekker genieten bij mijn moeder op de zaak op het terras van de kroeg of bij het restaurant. Deze zomer wil ik dat gezelligheid centraal staat.

De lockdown heeft me wel doen beseffen hoeveel geluk ik eigenlijk heb gehad, er waren zat mensen die dag in dag uit helemaal alleen waren met geen gezelschap niks. Ondanks dat we nergens heen konden ben ik gezegend met familie en vrienden om mij heen, een dak boven mijn hoofd en mijn lieve poezekindjes. Ik kan niet wachten op de zomer om iets meer te kunnen genieten, maar vooral te waarderen wat ik allemaal al kan doen. Mijn bucketlist voor de zomer van 2021 zal met de tijd wel wat langer gaan worden ook.

Wat is jouw bucketlist voor de zomer van 2021?

*Dit artikel betreft een samenwerking

Volg Daantjeslife op social media via InstagramFacebookPinterestTwitter of Bloglovin’ en blijf altijd up to date.

Veel liefs,
Daantje ☆

Gerelateerde artikelen..

1 Comment

  1. Naar Italië in juni, als het dan kan, please please please

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *