Lifestyle Persoonlijk

Terugblik april 2021

Elke maand blik ik terug naar de maand ervoor. Dit keer mijn tweede terugblik, namelijk van de maand april 2021, vorige keer ging het over de maand maart. De maand april was vooral een erg drukke maand en veel afwezigheid on the gram en op mijn blog. Ga er lekker voor zitten en lees gauw verder!

Mijn hoogtepunten

In april was ik veel afwezig op zowel mijn blog als Instagram, maar dat alles heeft een goede reden, ik ben namelijk enorm druk geweest! April begon waar maart mee geëindigd is, met veel logeren bij mijn moeder en genoten van de tijd samen met mijn zusjes, broertje en neefje Chris. Van borrelavonden met mijn zusjes, naar veel speelplezier en gekkigheid met mijn neefje. Met kers op de taart, heerlijk gegourmet met Pasen en ze ook nog eens kunnen uitzwaaien op Schiphol. Nog geen half jaar geleden is onze Duitse oma overleden, onze Omi, speciaal daarvoor hebben mijn zusjes en ik samen besloten om een tattoo te nemen! Die van mij laat ik in november zetten, mijn zusjes laten hem al eerder zetten, een heeft hem zelfs al! Eind april kreeg ik mijn eerste Pfizer prik tegen corona, begin juni ga ik voor de tweede. Sinds een paar weken gebruik ik samen met mijn vriend weer HelloFresh, echt heerlijk die recepten en zo ideaal dat het precies genoeg is voor twee. Heb je interesse in het uitproberen van HelloFresh stuur mij dan een berichtje en wie weet ben jij de gelukkige met een gratis box!

Carrière

In april heb ik kennisgemaakt met het gezin waar ik gastouder ga worden, zodra alle papieren rond zijn. Tevens ben ik per 1 april begonnen (en nee het is geen grap!) als online marketeer bij Reputatiefabriek. Ik doe dit parttime, om ervaring op te doen in de online marketing, maar ook omdat ik vanuit huis kan werken. Ik kan werken waar en wanneer ik wil, zolang ik mij aan de deadlines hou. April was ook de maand waar ik het design van alle menukaarten van mijn moeder haar tweede zaak heb afgerond, zodra ook de website af is zal ik alles delen.

Vriendschap

Mijn allerbeste vriendinnetje Elena heeft haar twintiger jaren afgesloten en gaat nu door het leven als een dertiger, maar wel een fabulous one! Helaas kon ik haar niet verrassen met een bezoekje in Engeland door alle maatregelen, maar in gedachte was ik er zeker bij. April heb ik ook heerlijke Espresso Martini’s gedronken met mijn vriendinnetje G., wat kan ze die dingen goed klaarmaken, zeker voor herhaling vatbaar!

Wat was jouw hoogtepunt van april 2021?

*Dit artikel bevat affiliate links

Volg Daantjeslife op social media via InstagramFacebookPinterestTwitter of Bloglovin’ en blijf altijd up to date.

Veel liefs,
Daantje ☆

Gerelateerde artikelen..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *