Beauty Samenwerkingen

Oorbellen om mee te slapen

Toen ik een jaar of vier was wilde mijn vader mijn moeder verrassen door gaatjes in mijn oren te schieten, dat liep op een en al drama uit bij de juwelier. Niet wetende dat een kwart eeuw later ik ook derde gaatjes heb. Al geruime tijd was ik op zoek naar oorbellen die ik altijd kan dragen wat ik ook doe. Ik was dan ook erg blij verrast toen ik een samenwerking kon aangaan met Finaste en hun assortiment aan oorbellen zag. Kleine oorbel ringetjes, van simpel tot aan de leukste variaties, oorbellen om mee te slapen.

Goud of zilver

De moeilijkste keuze wat betreft sieraden is de kleur. Zilver is een koele kleur, maar goud daarentegen is een warme kleur. Welke van de twee het best bij jou past is afhankelijk van je huidtint en of je een roze of gele ondertoon hebt. Als je een roze ondertoon hebt dan zijn je aderen duidelijk blauw van kleur en passen koele kleuren bij jou. Zijn je aderen meer groen van kleur, dan heb je een gele ondertoon en passen warme kleuren beter bij jou. Daarnaast kan je haarkleur ook bepalend zijn voor de kleur van je sieraden. Mensen met bruin, rood of donker haar dragen vaak goude sieraden, omdat dat mooier uitkomt. Daarentegen dragen mensen met lichte haarkleur, zoals blond of grijs juist zilveren sieraden. Ga altijd uit van de kleur die het dicht bij je haarwortel zit.

Oorbellen om mee te slapen

De meeste mensen liggen op hun zij als ze slapen, daar komt de uitspraak “Op één oor liggen” vandaan. Persoonlijk vind ik het irritant om elke avond mijn oorbellen uit te doen, om ze vervolgens de volgende ochtend weer in te doen. Slapen met mijn oorbellen heb ik geprobeerd, soms gaat het goed, maar soms ook niet. Het achterkantje prikt tegen mijn hoofd, waardoor mijn hele oor en hoofd geïrriteerd zijn als ik de volgende ochtend wakker wordt. Vaak hoorde ik dat oorringetjes de oplossing zijn, maar zelf vond ik geen leuke ringetjes voor mij. Echter nu ik meerdere gaatjes in mijn oren heb ben ik helemaal fan van al die leuke oorringetjes en dan vooral de minimalistische oorbellen. Het fijne aan deze oorbellen is dat je ze kan combineren en wanneer nodig kan aanpassen bij iedere look en stijl.

Mijn ervaring

Toen ik mijn bestelling van Finaste binnenkreeg zag ik gelijk hoe leuk het ingepakt was. Ik kreeg er ook een leuk persoonlijk kaartje bij, en de oorbellen zaten allemaal apart in een oorbellen doosje met een kussentje erin. Heel handig die doosjes voor als je je oorbellen wil opbergen. Doordat ik een hele tijd geen oorbellen heb in gehad moesten mijn oren even wennen, maar tijdens het slapen heb ik helemaal geen last gehad. Ik kan dan ook met zekerheid zeggen dat ik de perfecte oorbellen om mee te slapen heb gevonden.

*Het product van dit artikel heb ik gekregen

Volg Daantjeslife op social media via InstagramFacebookPinterestTwitter of Bloglovin’ en blijf altijd up to date.

Veel liefs,
Daantje ☆

Gerelateerde artikelen..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *