Business talk Samenwerkingen

Het leukste brievenbus cadeautje

Een cadeautje ontvangen is altijd leuk, maar een cadeautje geven is vaak nog leuker! De brievenbus cadeaus zijn sinds de corona uitbrak een ware hit geworden, er zijn dan ook weinig mensen die er nog nooit een verstuurd hebben of zelf hebben ontvangen! Een brievenbus cadeau kan je namelijk voor iedere gelegenheid gebruiken; voor zowel mannen als vrouwen, voor een verjaardag, om iemand beterschap te wensen of gewoon zomaar omdat het kan. Je kan verschillende dingen versturen in de vorm van een brievenbus cadeautje, zoals bloemen, thee of een leuke kaart. Het leukste brievenbus cadeautje is natuurlijk iets eetbaars en speciaal voor jou heb ik een kortingscode, zodat je voor jezelf of voor een ander wat lekkers kan bestellen!

Een eetbaar brievenbus cadeautje

Online eten bestellen doen we al jaren, maar dan hebben we het over gehele maaltijden. Ken je ook de eetbare brievenbus cadeautjes? Want laten we nou eerlijk zijn het leukste brievenbus cadeautje is absoluut de eetbare! Denk hierbij aan snoep, chocolade of cake of koek. Abelbakt is wie je moet hebben wanneer je op zoek bent naar het leukste brievenbus cadeautje. Abel is al ruim 50 jaar bakker, maar nu kan je dus gebruik maken van de digitale bakkerij van Abel en je bestellingen thuis of bij iemand anders laten bezorgen. Op dit moment kan je kiezen tussen diverse smaken brownies of de boterkoek, misschien dat in de toekomst het aanbod wordt uitgebreid.

Mijn ervaring

Zelf heb ik een originele boterkoek cadeau gedaan aan mijn opa en oma toen mijn opa uit het ziekenhuis werd ontslagen. Natuurlijk mocht het leuke kaartje met mijn boodschap niet ontbreken. Thuis heb ik zowel de boterkoek als de brownies mogen ontvangen. Beiden waren leuk ingepakt en smaakten heerlijk! Wat ik wel een klein nadeel vond is dat vanwege de kou de boterkoek en de brownies al hard waren, maar dat mocht de pret niet bedekken en heeft zeker de smaak niet teniet gedaan, het is meer een persoonlijke voorkeur!

Boterkoek

De boterkoek is vers bereid met de beste ingrediënten door Abel in zijn bakkerij aan huis! Je proeft hoe vers die is en kan de boterkoek op twee manieren eten. Wil je een smeuïge boterkoek leg hem dan niet in de koelkast. Terwijl als je je boterkoek liever hard en knapperig eet je hem dan juist wel in de koelkast moet plaatsen.

Brownies

Vaak wanneer men aan vegan brownies denken dan denken ze veel aan groenten en zeker niet aan een chocolade brownie combinatie. Wil je het leukste brievenbus cadeautje aan iemand cadeau doen dan kan je een leuke boodschap toevoegen door middel van een kaartje! Daarnaast kan je natuurlijk kiezen tussen de originele boterkoek of de drie verschillende smaken brownies. Denk hierbij aan naturel, walnoten of oreo’s.

Kortingscode

Speciaal voor jou als lezer heb ik een kortingscode van 10% op de gehele website excl. verzendkosten. De kortingscode is geldig t/m 28 februari, voer daantjeslife10 in bij het afrekenen en de korting wordt verwerkt.

Wie ga jij verrassen met leukste brievenbus cadeautje?

*Dit product heb ik gekregen, het betreft een samenwerking

Volg Daantjeslife op social media via InstagramFacebookPinterestTwitter of Bloglovin’ en blijf altijd up to date.

Veel liefs,
Daantje ☆

Gerelateerde artikelen..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *