Bronvermelding

Deze disclaimer pagina is van toepassing op de hele website van daantjeslife.nl, bij het bezoeken van mijn blog ga je akkoord met deze disclaimer. Alle foto’s en teksten zijn gemaakt en geschreven door Daniella Fotiadis van Daantjeslife (tenzij anders wordt aangegeven).

Mijn doel is om zoveel mogelijk eigen foto’s te gebruiken. Alle foto’s credits zijn via daantjephotography, dezelfde eigenaar als van Daantjeslife, mocht dit niet het geval zijn dan is dat te zien via de bronvermelding onder de foto.

Copyright

Alles wat ik post op Daantjeslife wordt met veel aandacht geschreven en is berust op de waarheid en mijn persoonlijke mening. Het kan voorkomen dat er fouten of andere onvolledigheden in de blog te vinden zijn. Deze worden dan ten alle tijden gewijzigd door Daniella van Daantjeslife, zonder verdere vermelding van de wijziging. Wel ben je er vrij in om mij op de onvolledigheden te wijzen.

Er zijn geen rechten ontleend aan de inhoud van Daantjeslife, noch is Daantjeslife aansprakelijk voor de schade als gevolg van gebruik van de website www.daantjeslife.nl.

Samenwerkingen en reviews

Er zijn op mijn blog diverse samenwerkingen te vinden, dit kan door middel van een review of een betaalde post. Ik zal dit onderaan mijn blog vermelden. Ondanks dat ik een samenwerking aanga zal de blog altijd vanuit mijn eigen persoonlijke ervaring zijn geschreven, tenzij anders wordt aangegeven. Alles wat ik post zal dan ook ten alle tijde bij mij en mijn blog passen. Heb je vragen over een eventuele samenwerkingen of benieuwd naar wat voor diensten ik aanbied, neem dan hier een kijkje.

Affiliate links

In mijn blog maak ik ook gebruik van affiliate links, dit zal ik onderaan mijn posts vermelden doormiddel van een *. Een affiliate link houdt in dat ik een kleine vergoeding ontvang als jij wat koopt via mijn link. Je zal hier zelf niks van merken, je betaald namelijk gewoon de prijs van wat het product kost, alleen ik ontvang een kleine commissie over de prijs.

Voorbeeld bron: iliveformydreams

Volg Daantjeslife op social media via Instagram, FacebookPinterestTwitter of Bloglovin’ en blijf altijd up to date.

Veel liefs,
Daantje ☆