Lifestyle Persoonlijk

Terugblik maart 2021

Elke maand blik ik terug naar de maand ervoor. Dit keer mijn tweede terugblik, namelijk van de maand maart 2021, vorige keer ging het over de maand februari. De maand maart was er een vol verrassingen en kan niet wachten om jullie er meer over te vertellen. Ga er lekker voor zitten en lees gauw verder!

Mijn hoogtepunten

Eigenlijk zou maart net als de voorgaande maanden een saaie maand worden, maar het tegendeel was waar! Op 3 maart is mijn tweede neefje geboren, zijn naam is Riyaz. Een paar dagen erna kon ik hem komen bewonderen en heb ik even lekker geknuffeld met hem en oh wat is hij toch klein! Heerlijk zo een pasgeboren baby vast houden, over it! Naleya mijn nichtje is dan ook een trotse grote zus en maakt wel even vaak duidelijk dat het haar broertje is en niet die van mij. Tevens heb ik in maart mijn ogen laten checken en nieuwe brillen besteld aangezien mijn sterkte was veranderd. Woensdag 24 maart was het eindelijk zo ver dat mijn zusje Michaela samen met haar zoontje Chris weer naar Nederland konden. Anderhalf jaar hadden wij elkaar al niet gezien en ze zijn twee weken gebleven. Twee volle weken hebben wij van elkaar kunnen genieten. Ik heb Chris zo intens mee kunnen maken als nooit eerder te voren en mis hem nu al enorm, hopelijk kunnen ze na de zomer weer deze kant op komen. Ben er wel aan gewend mijn zusje niet zo vaak te zien, maar elkaar missen dat blijft!

School

Zoals jullie wel weten loop ik stage momenteel in groep 5, in maart hadden wij een buitenles over bomen. Er kwam iemand van buitenaf uitleg geven over de bomen en gedurende twee uur deden we allerlei leuke activiteiten. Eindelijk na weken wachten heb ik van DUO mijn erkenning ontvangen, zodat ik aan de slag kan als gastouder. Begin maart heb ik een EHBO cursus gedaan voor baby’s en kinderen, wat een leuke en interessante ervaring was dat!

Carrière

Maart was ook de maand waar ik kennis heb heb gemaakt met het gezin waar ik gastouder ga worden. Het is nog even afwachten tot alle papieren in orde zijn en de huis check gedaan is door de GGD, maar waarschijnlijk kan ik ergens in mei echt gaan starten. Daarnaast heb ik ook een parttime baan bij een online marketing bureau, daar ben ik op 1 april gestart. Binnenkort ga ik meer vertellen over mijn ervaring als online marketeer!

Wat was jouw hoogtepunt van maart 2021?

*Dit artikel bevat affiliate links

Volg Daantjeslife op social media via InstagramFacebookPinterestTwitter of Bloglovin’ en blijf altijd up to date.

Veel liefs,
Daantje ☆

Gerelateerde artikelen..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *