Daniella Fotiadis

Superleuk dat je een kijkje komt nemen op mijn lifestyle blog, ik ben Daniella Fotiadis, maar wordt eigenlijk nog steeds bijna altijd Daantje of Daan genoemd. Ik ben het gezicht achter daantjeslife.nl. In de prachtige herfst van 1991 ben ik geboren in een klein dorpje Hoofddorp, inmiddels is Hoofddorp geen klein dorpje maar uitgegroeid tot een ware stad. Ik woon sinds maart 2019 samen met mijn vriend Robin en onze drie poezen kindjes Coco, Shadow en Stormy.

She believed she could, so she did

Een kijkje voor de schermen

Je kan hier vooral veel persoonlijke blogs verwachten, maar dat maakt de naam daantjeslife.nl dan ook wel duidelijk. Ik deel wekelijks nieuwe recepten of iets anders food gerelateerd. Verder blog ik over van alles en nog wat, maar wel altijd met mijn eigen personal touch. Ik ben ook te volgen op social media via FacebookInstagramPinterestTwitter en Bloglovin’. Nog dagelijks geniet ik van de nieuwe samenwerkingen en contacten die ik leg via mijn blog Daantjeslife, maar ook als freelancer met mijn bedrijf Daniella Fotiadis.

Mijn doel met Daantjeslife is met mijn blog mensen te inspireren, ze na te laten denken over bepaalde onderwerpen, maar tegelijkertijd ook een online platform worden waar de lezers tot rust kunnen komen. Een momentje voor jezelf in alle hectiek van het dagelijkse leven. Ik vind eerlijkheid en vertrouwen erg belangrijk, ik zal dan ook nooit over iets bloggen waar ik zelf niet achtersta tenzij ik dat benoem in mijn blog.

Een kijkje achter de schermen

Ik hou van gezelligheid om mij heen, maar kan daar in tegen ook alles om mij heen vergeten door een goed boek, film of serie. Ja je leest het goed ik ben een echte bingewatch queen van Netflix, Videoland, Prime en noem het maar op. Boeken lezen doe ik vooral op vakantie, maar probeer nu ook de rust te creëren door gewoon zomaar even een boek open te slaan. Ik moet zeggen dat het aardig lukt om te lezen en de rust ervoor te vinden.

Mijn passie ligt vooral bij fotografie en schrijven, dat zijn ook beiden dingen waar ik regelmatig tijd voor vrij probeer te maken. Reizen lijkt mij ook heerlijk om te doen, maar mijn portemonnee vind dat momenteel wat minder leuk, maar hey you never know what the future holds for you! Er staan in ieder geval genoeg landen op mijn bucketlist die ik ooit hoop te gaan zien.

Alle ervaringen maken jou de persoon van morgen

Nog meer leuke weetjes over Daniella Fotiadis, the girl behind al the fun van Daantjeslife.

☆ is eigenwijs, koppig, creatief, lekker dromerig en goed gebekt, maar wel een echte doorzetter
☆ is enorm chaotisch, maar wel altijd gezellig
☆ neemt vaak te veel hooi op haar vork
☆ is oppas van stuk voor stuk lieve kinders
☆ is poezemama van Coco (3’16), Shadow (10’16) en Stormy (5’19)
☆ is behoorlijk verslaafd aan haar telefoon (Instagram, Facebook, Pinterest etc.)
☆ is tante van een prachtig neefje Chris (6’17) en nichtje Naleya (10’18)
☆ heeft een relatie met Robin sinds okt’ 2018
☆ is begonnen met haar eigen bedrijf op 4 januari 2020
☆ heeft ongeveer 7 jaar TaeKwonDo gedaan
☆ haar passies: schrijven, fotografie en lezen
☆ favoriete serie: Charmed (1998)
☆ haar favoriete cheatmeal: sushi & chocolade
☆ haar grootste droom: moeder worden

Focus en planning

Een duidelijk planning hebben vind ik enorm lastig en uit ervaring weet ik dat een planning altijd wel anders loopt. Ik post drie a vier keer per week een nieuw artikel. Woensdag is de enige dag met een vast thema. Dat is namelijk een blog in de categorie Foodies & Health, heel soms wijkt dit af, maar alleen als er een grondige reden voor is. Je kan dan iets voeding en gezondheid gerelateerd verwachten, van een recept, een restaurant review of een informatief artikel.

Volg Daniella op social media via Instagram, FacebookPinterestTwitter of Bloglovin’ en blijf altijd up to date.

Veel liefs,
Daantje ☆