Wat superleuk dat je een kijkje komt nemen op mijn lifestyle blog. Ik ben Daniella Fotiadis, maar wordt eigenlijk nog steeds bijna altijd Daantje of Daan genoemd. Ik ben het gezicht achter daantjeslife.nl en eigenaresse van mijn bedrijf Daniella Fotiadis. In de prachtige herfst van 1991 ben ik geboren in een klein dorpje Hoofddorp, inmiddels is Hoofddorp geen klein dorpje maar uitgegroeid tot een ware stad. Ik woon sinds maart 2019 samen met mijn verloofde Robin en onze twee poezen kindjes Coco en Stormy.

She believed she could, so she did

Een kijkje voor de schermen

Daantjeslife.nl is mijn persoonlijke uitlaadklep, ik deel lekkere recepten, samenwerkingen en eigenlijk over allerlei onderwerpen die in mijn hoofd rondspoken! Daarnaast probeer ik ook steeds meer persoonlijke dingen te delen, zoals mijn strijd met mijn overgewicht, mijn diagnose van een traagwerkende schildklier en in de toekomst ook meer over mijn schulden en kinderwens.

Mijn doel met mijn lifestyle blog daantjeslife is om mensen te inspireren, ze na te laten denken over bepaalde onderwerpen, te laten zien dat je niet alleen bent, maar tegelijkertijd ook een online platform worden waar de lezers tot rust kunnen komen. Een momentje voor jezelf in alle hectiek van het dagelijkse leven. Ik vind eerlijkheid en vertrouwen erg belangrijk, ik zal dan ook nooit over iets bloggen waar ik zelf niet achtersta tenzij ik dat benoem in mijn blog. Ik geniet enorm van nieuwe samenwerkingen en de contacten die ik leg via mijn blog, maar ook als freelancer via mijn bedrijf.

Een kijkje achter de schermen

Ik hou van gezelligheid om mij heen, maar kan daar in tegen ook alles om mij heen vergeten door een goed boek, film of serie. Ja je leest het goed ik ben een echte bingewatch queen van Netflix, Videoland, HBO, Prime en noem het maar op. Boeken lezen doe ik vooral op vakantie, maar probeer nu ook de rust te creëren door gewoon zomaar even een boek open te slaan buiten de vakanties om. Ik moet zeggen dat het aardig lukt om te lezen en de rust ervoor te vinden.

Mijn passie ligt vooral bij content creatie, zoals diverse dingen ontwerpen, maar ook schrijven en fotografie. Dat zijn ook dingen waar ik regelmatig tijd voor vrij probeer te maken. Reizen lijkt mij ook heerlijk om te doen, maar mijn portemonnee vind dat momenteel wat minder leuk, maar hey you never know what the future holds for you! Er staan in ieder geval genoeg landen op mijn bucketlist die ik ooit hoop te gaan zien.

Alle ervaringen maken jou de persoon van morgen

Nog meer leuke weetjes over Daniella Fotiadis, the girl behind al the fun van Daantjeslife.

☆ is eigenwijs, koppig, creatief, lekker dromerig en goed gebekt, maar wel een echte doorzetter
☆ is enorm chaotisch, maar wel altijd gezellig
☆ neemt vaak te veel hooi op haar vork
☆ is oppas van stuk voor stuk lieve kinders
☆ is poezemama van Coco (3’16) en Stormy (5’19) en {Shadow†}
☆ is behoorlijk verslaafd aan haar telefoon (Instagram, Facebook, Pinterest etc.)
☆ is tante van inmiddels vijf neefjes en nichtjes in de leeftijd van 0-6 jaar
☆ heeft een relatie met Robin sinds okt’ 2018
☆ is verloofd met Robin sinds 22 juni 2023
☆ is begonnen met haar eigen bedrijf op 4 januari 2021
☆ heeft ongeveer 7 jaar TaeKwonDo gedaan
☆ haar passies: schrijven, fotografie en lezen
☆ favoriete serie: Charmed (1998)
☆ haar favoriete cheatmeal: sushi & chocolade
☆ haar grootste droom: moeder worden

Volg Daniella op social media via Instagram, FacebookPinterestTwitter of Bloglovin’ en blijf altijd up to date.

Veel liefs,
Daantje ☆