Leuk dat je op deze pagina terecht bent gekomen. In onderstaande tekst heb ik het een en ander toegelicht over hoe een samenwerking met mijn bedrijf Daniella Fotiadis, waar mijn blog daantjeslife.nl een onderdeel van is, eruit kan komen te zien. Mocht je hierna nog vragen hebben neem dan gerust contact met mij op.

Samenwerkingen

Samenwerkingen vind ik enorm leuk om te doen en sta ik ook bijna altijd wel voor open, wel ben ik ten alle tijde eerlijk over het product van de samenwerking. Ik plaats geen teksten die zijn aangeleverd door de klant, maar alleen een tekst die ik zelf geschreven heb, met mijn eerlijke mening over het product of een eigen informatief artikel. Foto’s zullen doorgaans ook mijn eigen foto’s zijn, mocht dit om een of andere reden niet mogelijk zijn dan kan het zijn dat ik een foto gebruik van de klant of een stockfoto, maar dit zal ik dan onder de foto vermelden. Daantjeslife.nl staat open voor samenwerkingen in de vorm van een barterdeal of een vergoeding. Afhankelijk van de vraag wordt dat bepaald onder toestemming van beiden betrokkenen partijen.

Diverse mogelijkheden van samenwerking

Naast dat de samenwerkingen twee verschillende vormen heeft, zijn er ook nog verschillende soorten samenwerkingen. Hieronder een overzicht van de samenwerkingen waarvoor je terecht kan bij Daantjeslife.nl:

☆ Review van een product
☆ Banner (voor een bepaalde tijd)
☆ Do follow link in een bestaand of nieuw artikel
☆ Social media post/story
☆ Winactie
☆ Gastblog

Mediakit

Een mediakit is een verzamelplek met promotiemateriaal over jezelf en je website. Naast een korte intro over mij kan je er vooral de statistieken inzien van mijn diverse social media kanalen. Zo is er in te zien hoe veel volgers ik heb, wat mijn doelgroep is, maar ook mijn bereikbaarheid en unieke bezoekers van mijn website zijn er op te zien. Tot slot kan je ook zien met welke bedrijven ik al eerder heb samengewerkt. Ik heb twee mediakits, via Zine en LinkPizza. Via Linkpizza kan je namelijk als klant alles inzien in één duidelijk overzicht, je moet wel als klant staan ingeschreven bij Linkpizza, je kan je hier inschrijven. Zo kan je per artikel de resultaten zien en wordt de facturatie ook geregeld en dat zonder administratiekosten. Door op de link te klikken kan je mijn mediakit inzien, via Linkpizza of opvragen via de mail.

Overige betaalde diensten

Binnenkort volgt er een compleet nieuwe website voor de diensten die ik aanbied als freelancer Daniella Fotiadis. Sinds 4 januari 2021 sta ik ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder KvK nr: 81436696. Voor vragen omtrent de diensten tarieven kan je een offerte bij mij opvragen via de e-mail. Mail naar info@daniellafotiadis.nl en zet de dienst waarover je een offerte wil ontvangen als onderwerp. Binnen een week ontvang je de offerte via de e-mail. Hieronder alvast een overzicht van de diensten waarvoor jij mij kan inhuren.

☆ Content creator
☆ SEO
☆ Tekstschrijver
☆ Fotografie
☆ Personal branding
☆ Social media marketing & management
☆ Website inrichten

Affiliate links

Op Daantjeslife.nl worden er gebruik gemaakt van affiliate links. Een affiliate link houdt in dat ik een kleine vergoeding ontvang over wat jij koopt als jij op mijn link klikt. Zelf merk je hier niks van, je betaald namelijk gewoon de prijs wat het product kost. Ik krijg alleen een kleine commissie over de prijs. De blogs die affiliate links bevatten zal ik aangeven door onderaan het volgende neer te zetten: *Dit artikel bevat affiliate links

Post versturen

Voor pakketjes of een eventuele samenwerkingen kan je mijn adres opvragen. Dit kan door mij een mailtje te sturen naar info@daantjeslife.nl met als onderwerp “Pers post”. Mail antwoord ik gemiddeld binnen drie werkdagen, mocht dit langer in beslag nemen, zal ik dit melden.

Contactgegevens

Neem voor een korte vraag contact via WhatsApp met mij op, heb je een wat complexere vraag of opmerking neem dan via deze weg contact met mij op.

Volg Daantjeslife op social media via InstagramFacebookPinterest of Twitter en blijf altijd up to date.

Veel liefs,
Daantje ☆