Welkom bij Daantjelife! Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op het gebruik van de website www.daantjeslife.nl en de bijbehorende webshop. Door de website te bezoeken en/of een aankoop te doen, ga je akkoord met deze voorwaarden.

Definities

 • Website: www.daantjeslife.nl
 • Gebruiker: Iedere bezoeker van de website
 • Klant: Iedere gebruiker die een product koopt via de webshop

Gebruik van de Website

 1. Toegang en Gebruik: Je mag de website uitsluitend gebruiken voor legitieme doeleinden en in overeenstemming met deze voorwaarden.
 2. Account: Voor het plaatsen van bestellingen heb je de mogelijkheid een account aan te maken. Je bent verantwoordelijk voor het waarborgen van de vertrouwelijkheid van je accountinformatie.
 3. Beperkingen: Je mag de website niet gebruiken voor illegale of ongeautoriseerde doeleinden. Je stemt ermee in je te houden aan alle toepasselijke wetten bij het gebruik van de website.

Producten en Bestellingen

 1. Productinformatie: Wij streven ernaar om alle productinformatie, inclusief prijzen en beschikbaarheid, accuraat weer te geven. Wij behouden ons het recht voor om fouten te corrigeren en informatie te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving.
 2. Bestellingen: Door een bestelling te plaatsen in onze webshop, bied je aan om een product te kopen onder deze voorwaarden. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren.
 3. Betalingen: Betalingen dienen te worden gedaan via de beschikbare betalingsmethoden op de website. Alle prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Levering

 1. Leveringstermijnen: Wij streven ernaar om producten binnen de aangegeven termijn te leveren. Wij zijn niet aansprakelijk voor vertragingen buiten onze controle.
 2. Risico en eigendom: Het risico van verlies of beschadiging van producten gaat over op de klant bij levering. De eigendom van producten gaat over bij volledige betaling.

Retour- en Annuleringsbeleid

Herroepingsrecht digitale producten

 1. Geen herroepingsrecht: Vanwege de aard van digitale producten, zoals e-books, downloads, en andere digitale inhoud die onmiddellijk na aankoop beschikbaar wordt gesteld, heb je geen herroepingsrecht. Zodra de download is gestart of het product is geleverd, kan de aankoop niet meer worden geannuleerd of geretourneerd.

Annulering van bestellingen

 1. Voorafgaande annulering: Indien je een bestelling wilt annuleren voordat de download of levering van het digitale product is gestart, neem dan onmiddellijk contact met mij op. Ik zal mijn best doen om je verzoek in overweging te nemen, maar ik kan niet garanderen dat de annulering kan worden verwerkt.

Restitutiebeleid

 1. Geen restitutie voor gedownloade producten: Er worden geen restituties verleend voor digitale producten die zijn gedownload of geleverd. Alle verkopen van digitale producten zijn definitief.
 2. Technische problemen: Indien je problemen ondervindt bij het downloaden of openen van een digitaal product, neem dan contact met mij op. Ik zal mijn best doen om het probleem op te lossen. Als het probleem niet kan worden opgelost, kan ik naar eigen goeddunken een alternatief aanbieden of een gedeeltelijke of volledige restitutie overwegen.

Klanttevredenheid

 1. Contact: Ik streef naar klanttevredenheid. Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met je aankoop, neem dan contact met mij op. Ik zal mijn uiterste best doen om een passende oplossing te vinden.

Uitzonderingen

 1. Promoties en kortingen: Aankopen die zijn gedaan tijdens promoties of met kortingsbonnen zijn onderworpen aan dit retour- en annuleringsbeleid. Restituties of omruilingen worden niet verstrekt voor promotionele artikelen.

Privacy

Je privacy is belangrijk voor ons. Lees de privacy policy voor meer informatie over hoe je persoonlijke gegevens worden verzamelt, gebruikt en beschermt.

Wijzigingen aan de voorwaarden

Ik behoudt het recht voor om deze voorwaarden op elk moment te wijzigen. Ik zal je op de hoogte stellen van belangrijke wijzigingen door een kennisgeving op de website te plaatsen. Je voortdurende gebruik van de website na dergelijke wijzigingen betekent dat je akkoord gaat met de nieuwe voorwaarden.

Contact

Als je vragen hebt over deze voorwaarden, kun je contact met mij opnemen.

Deze algemene voorwaarden zijn voor het laatst bijgewerkt op 11 juli 2024.