Business talk Samenwerkingen

Cadeau voor jezelf

Sinterklaas is een echt kinderfeestje, maar wat doe je als iedereen om je heen pakjesavond gaat vieren, maar jij nog geen kinderen hebt? Dan mag je best jezelf even in de watten leggen met een echt Sinterklaas cadeau voor jezelf. Je zal je vast afvragen waarom ik deze blog nu pas post terwijl Sinterklaas het land weer uit is. Ze hebben namelijk ook hele leuke kerstcadeaus voor andere maar ook voor jezelf. Afgelopen weekend heb ik mijzelf een mooi cadeautje gegeven in samenwerking met Kaya sieraden, namelijk een mooi aandenken aan mijn overleden oma.

Op zoek naar het perfecte cadeau voor mezelf

Al vanaf begin november gaat iedereen op zoek naar cadeautjes voor pakjesavond. Daarom is begin november ook een perfect moment om op zoek te gaan naar het perfecte Sinterklaas cadeau voor jezelf. Ik wist dat ik een sieraad wilde het liefst een armbandje, maar wist nog niet precies wat. Ik was dan ook enorm blij en verrast toen ik een samenwerking met Kaya sieraden aanging. Ik mocht iets moois uitzoeken voor mijzelf van de sieraden dames collectie van Kaya.

Vrouwen armbanden

Toen ik de website van het merk Kaya voor het eerst zag, keek ik mijn ogen uit. Zo veel moois hebben zij, van kettingen, armbanden, oorbellen, maar ook diverse categorieën cadeaus, zoals babyshower of een bruiloft. Het perfecte Sinterklaas cadeau voor jezelf zoeken kan soms wel lastig zijn vooral als je zoveel moois ziet. Tijdens mijn zoektocht naar iets moois kreeg uit het verdrietige nieuws dat mijn oma was overleden en alsof het zou had moeten zijn stuitte ik op de perfecte armband dames, waar ik ook nog eens iets op kon graveren.

Mijn keuze

Mijn keuze is gevallen op de armband genaamd “Tree of life” met gravure erin. Ik heb gekozen voor een rosé gouden variant en heb aan beiden kanten iets laten graveren. Mijn oma was Duits daarom staat er voorop “Ich liebe dich Omi Eleni” en achterop staat haar geboortedatum en sterfdatum. Op deze manier draag ik oma altijd bij me en ik vond het levensboompje erg toepasselijk en een mooie gedachte die voor de levenscyclus staat. Een stamboom waar wij als familie samen met oma deel vanuit maken.

De armband

Het armbandje is ook verkrijgbaar in het goud en zilver, je kan bij je bestelling zelf je kleur kiezen en ook de maat. Zelf heb ik gekozen voor de dames maat armband Large, ik val namelijk net tussen 2 maten in en vind altijd mooier als het armbandje losjes om je pols hangt. Het armbandje is makkelijk verstelbaar, je kan hem namelijk ook vastmaken aan de overige schakels. Je kan zowel als aan de voorkant als aan de achterkant laten graveren, mag beiden mag ook alleen aan de voorkant. Op de website is een duidelijke omschrijving aan welke voorwaarden je tekst moet voldoen.

In ontvangst nemen

Binnen twee werkdagen had ik het armbandje al in huis. Heel fijn deze sneller levertijd vooral als het om een cadeautje gaat. De armband wordt verstuurd in een luxe sieradendoosje, samen met een wenskaartje en een zilverpoetsdoekje. Met het zilverpoetsdoekje kan je je sieraden goed schoonhouden en reinigen indien nodig. Je kan je pakketje ook nog mooi laten inpakken in bv een Sinterklaas of Kerst verpakking. Omdat dit een Sinterklaas cadeautje voor mijzelf is geweest heb ik de armband in Sinterklaas cadeauverpakking laten inpakken. Want ook al geef je het cadeau aan jezelf het uitpakken blijft leuk.

Leuk weetje over Kaya

Een extra leuk feitje over Kaya is dat zij per sieraad wat zij verkopen een bedrag doneren aan Stichting Eduki, zodat in Gambia 1 week een kind naar school kan. Dus niet alleen verwen je jezelf of iemand anders met wat moois om te dragen, maar steun je ook Stichting Eduki ermee.

Wat voor sieraden draag jij?

*Het product in deze review heb ik gekregen.

Volg Daantjeslife op social media via InstagramFacebookPinterestTwitter of Bloglovin’ en blijf altijd up to date.

Veel liefs,
Daantje ☆

Gerelateerde artikelen..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *