Business talk Samenwerkingen

Chakra analyse

Een paar weken geleden kwam ik via Instagram in aanraking met Bo, zij leest chakra’s uit, omdat ik zo bezig ben met mijn mindset veranderen en überhaupt mijn leven om te gooien dacht ik is het een mooi moment om me is te verdiepen in wat chakra’s nou eigenlijk zijn. Chakra is afkomstig uit de Indiaanse cultuur, er wordt hier uitgegaan van diverse energiepunten in je lichaam. De meeste dingen richten zich op de zeven hoofd chakra’s, een chakra kan voor een blokkade zorgen in je lichaam, omdat er van uit wordt gegaan dat elk deeltje van je lichaam uit energie bestaat. Er vanuitgaande dat alle chakra’s in balans moeten zijn kan er dus een blokkade ontstaan als er te veel of te weinig energie naar een bepaalt punt gaat van je lichaam. De zeven hoofd chakra’s staan voor een bepaald deel in je lichaam, hieronder is een overzicht te zien van welke chakra’s waar aan gekoppeld zijn:

  • Wortel chakra – stuit
  • Sacraal chakra -2 cm onder de navel
  • Zonnevlecht chakra – buikgebied
  • Hart chakra – hart
  • Keel chakra -keel
  • Voorhoofd chakra – tussen je wenkbrauwen
  • Kruin chakra – kruin

Bo die leest dus chakra’s uit, voorafgaand is er een kort kennismakingsgesprek om even elkaar gesproken te hebben en een datum te prikken voor de analyse. Je merkt gelijk dat Bo erg open en sociaal is en het leuk vind om te doen, de afspraak stond bij ons dan ook al gauw gepland.

Een paar dagen later was het zover, ik was echt super benieuwd en ook gewoon zenuwachtig wat voor soort vragen Bo ging stellen, maar vooral wat er uit die analyse zou komen. Toen de telefoon overging en ik opnam kalmeerde ik al direct, Bo heeft iets kalmerends in haar manier van praten, waardoor ik alle spanning los liet en gelijk een stuk relaxter op de bank erbij zat.

Tijdens de telefonische afspraak stelt Bo allemaal vragen, dit zijn best persoonlijke vragen en ik kan me voorstellen dat sommige mensen de vragen niet makkelijk kunnen beantwoorden. Het enige wat ik je kan aanraden is neem er de tijd voor geef het aan als je een vraag moeilijk vind en probeer zo eerlijk mogelijk de vragen te beantwoorden, je doet het immers voor jezelf. Het is een vragenlijst van tussen de 30 met 40 vragen die Bo gedurende een uur met je doorneemt.

De chakra analyse heeft mij niet alleen in laten zien hoe ik nu ben als persoon, maar heeft mij ook richtlijnen gegeven voor de persoon die ik morgen wil zijn.

De gehele vragenlijst krijg je te horen bij de analyse, maar ik heb wel twee voorbeeld vragen voor jullie, zodat je een beeld erbij hebt hoe intiem de vragen kunnen zijn:

Hou je van jezelf?

Hoe goed kan jij je gevoelens uiten?

Na de vragenlijst licht ze kort de vervolgstappen door en is het afwachten tot de analyse klaar is.

Dezelfde avond nog ontving ik van Bo de analyse, echt wat een top werk heb je geleverd. Alsof ze me al jaren kende, maar vooral alsof zij mij beter dan mezelf kende. Zoveel herkenning in alles wat ik los. Ze maakt echt werk van de analyse niet alleen qua uitleg per chakra, maar ook de personal touch en tips hoe je bepaalde chakra’s kan versterken, ook gaat ze in op welke soort edelstenen je chakra’s versterken en welke bij je past. Als je ook interesse hebt in een chakra analyse neem dan een kijkje op Bo haar Instagram bij haar hoogtepunten kan je de informatie over de analyse lezen. Mocht je hierna nog vragen hebben kan je Bo altijd een berichtje sturen.

Een chakra analyse is zeker niet iets waar je als eerst aan denkt om te laten doen, maar ik kan het je zeker aanraden. De chakra analyse heeft mij niet alleen in laten zien hoe ik nu ben als persoon, maar heeft mij ook richtlijnen gegeven voor de persoon die ik morgen wil zijn. Door de analyse weet je waar je nu staat en waar je naar toe kan, maar het wakkert ook je interesse aan voor meer spiritualiteit, zodat je een mooie balans ervan kunt krijgen.

Super bedankt Bo voor deze toffe samenwerking!

Hebben jullie wel eens een spirituele lezing laten doen?

*Dit artikel bevat affiliate links

Volg Daantjeslife op social media via InstagramFacebookPinterestTwitter of Bloglovin’ en blijf altijd up to date.

Veel liefs,
Daantje ☆

Gerelateerde artikelen..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *