Business talk Interieur Samenwerkingen

RVS huisnummers

Al heel lang was ik op zoek naar een ander soort nummerbord dan dat saaie wit met zwarte nummerbordje naast de deur en toen kwam ik in aanraking met RVS huisnummers. Ik ben toen een samenwerking aangegaan met RVS huisnummer.

De website

Gelijk al op de home pagina zie je een gedeelte van het aanbod, de populairste producten en de verschillende afmetingen. Vanuit de home pagina kan je makkelijk navigeren naar de andere pagina’s waar het uitgebreide assortiment te zien is. Tevens kom je ook makkelijk op de contact pagina terecht. Voor vragen kan je RVS huisnummers mailen of via een WhatsAppberichtje contact opnemen. Onderaan de website vind je onder klantenservice de meeste gestelde vragen. Die zijn onderverdeeld in diverse onderwerpen, zoals retour, verzending en levering, betaalmogelijkheden en garantie en klachten.

Het assortiment

In het assortiment zijn er zowel verschillende afmetingen als verschillende kleuren te vinden. Zo kan je je nummer in zwart, zilver of goud bestellen, maar ook in 3D. De 3D versie is alleen in het zilver beschikbaar. De huisnummers zijn te bestellen in de afmetingen van 7,5 of 15 of 20 cm. Tevens is er een kleiner assortiment aanwezig wat gemaakt is van eersteklas zink. De afmeting hiervan is 25 mm en de kleur zwart. De bestelling wordt mooi ingepakt in een smal doosje die door de brievenbus past. Alle materialen die je nodig hebt om het aan de muur te bevestigen worden bij de bestelling meegeleverd.

Mijn keuze

Mijn moeder heeft een prachtige eengezinswoning in Hilversum. Het is een huis wat als mijn thuis voelt. Ondanks dat ik al jaren uit huis ben en meer dan een paar nachten logeren nooit gedaan heb. In huis zijn er wat goude accenten te vinden, ik twijfelde dan ook geen moment toen ik de samenwerking met RVS huisnummers aanging. Mijn keuze ging uit naar een gouden 9 en een mooie tussenmaat van 15 cm. Ik ben super blij met het resultaat en wordt elke keer weer blij ervan als ik die prachtige gouden 9 zie handen. Zodra ik een eigen woning, die geen jongere woning is, ga ik zeker weten ook mijn huisnummer bestellen bij RVS huisnummers. Voor mijzelf zou ik kiezen voor mat zwart staat, maar wel de zelfde afmeting als nu, die van 15 cm.

Wat heb jij naast je voordeur hangen?

Volg Daantjeslife op social media via Instagram, Facebook, Pinterest, Twitter of Bloglovin’ en blijf altijd up to date.

Veel liefs,
Daantje ☆

Gerelateerde artikelen..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *