Business talk Samenwerkingen

Gepersonaliseerde kerstkaart

Voor mijn 29ste verjaardag ben ik een super leuke samenwerking aangegaan met Studentendrukwerk voor een gepersonaliseerde kerstkaart. Deze samenwerking is zo fijn verlopen dat wij nogmaals een samenwerking zijn aangegaan. Studentendrukwerk heeft namelijk behalve super veel producten die je kan personaliseren ook kaarten die je geheel naar wens kan maken.

Hart onder de riem

Helemaal nu in de lockdown kan je je soms best eenzaam voelen, maar ook beperkt in je doen en laten. Overal moet je bij stil staan, wat je doet, waar je heen gaat en wie je gaat zien. Opletten dat je niet te dicht op elkaar staat, rekening houden met alles en iedereen. Dit zijn voor allen zware tijden, het is daarom fijn als we elkaar toch een hart onder de riem kunnen steken. Op deze manier zorgen wij voor minder eenzaamheid en staan wij echt samen tegenover het coronavirus.

Kerstkaarten personaliseren

Nog maar een paar dagen dan is het kerst. Gedurende hele maand december worden er kaarten verstuurd vanuit alle hoeken en gaten in Nederland maar ook de rest van de wereld. Zelf verstuur ik eigenlijk nooit kerstkaarten, maar toen Studentendrukwerk mij benaderde voor een samenwerking en ook in verband met corona en de lockdown, leek het mij leuk dit jaar wel kerstkaarten te sturen. Niet zomaar kerstkaarten maar eigen gepersonaliseerde kerstkaarten. Via de website kan je bij producten kiezen voor kaarten, hier kan je dan een eigen ontwerp uploaden of een ter plekke ontwerpen.

Online editor

Zelf heb ik gekozen om een gepersonaliseerde kerstkaart te ontwerpen, zodat ik de kaart helemaal kan maken hoe ik wil. Je wordt erna doorverwezen naar de online editor, hier kan je helemaal hoe jij wil de kaart ontwerpen, zowel de binnenkant als de buitenkant. Als je de kaart gaat ontwerpen zijn er verschillende dingen waar je tussen kan kiezen, zoals:

  • Gevouwen of opgevouwen kaart
  • Grote van de kaart
  • Liggend of staand
  • Blanco of met ontwerp
  • Zonder of met foto(‘s)

Mijn gepersonaliseerde kerstkaart

Mijn keuze ging uit naar een gevouwen liggende kaart van A6 formaat, dit is het formaat kaart die het meest wordt gebruikt. Verder heb ik de kaart helemaal zelf ontworpen, van de kleur tot alle tekst en overige erop. Mijn keuze voor een kaart zonder foto heb ik bewust gemaakt, omdat ik geen recente foto heb en dat wel het leukste vond. Ik heb gekozen voor een lichte kleur kaart en wat leuke stickers van de kerst erbij. Op de kaart heb ik een kleine persoonlijke boodschap geschreven en de kaart ondertekend namens mijzelf en mijn vriend.

Wat bieden ze nog meer

Via Studentendrukwerk kan je niet alleen gepersonaliseerde kerstkaarten bestellen, maar ook super leuke andere producten die je ook kan personaliseren. Wil je iemand een leuke boodschap sturen of juist je bedrijf promoten door producten die je veel gebruikt te voorzien van je logo? Alles is mogelijk bij Studentendrukwerk.

Neem gauw een kijkje op hun website wat voor leuke producten je kan laten personaliseren, met een leuke foto of zelfs je eigen logo. Speciaal voor de feestdagen heb ik een super leuke kortingscode voor je. Je krijgt namelijk nu 10% korting met de code daantjeslife

Plaats jullie leuke aankopen op Instagram met #studentendrukwerk en #daantjeslife of tag ons erin @studentendrukwerk en @daantjeslifenl

Wat voor leuks ga jij bestellen?

*Het product in deze review heb ik gekregen.

Volg Daantjeslife op social media via InstagramFacebookPinterestTwitter of Bloglovin’ en blijf altijd up to date.

Veel liefs,
Daantje ☆

Gerelateerde artikelen..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *