Afvallen & beweging Mijn strijd tegen de kilo's

Waarom ik koos voor een hypnotische maagverkleining

Al mijn hele leven voer ik een strijd tegen de kilo’s en heb daar ook al een aantal keer over geblogd. Half maart heb ik gekozen voor een hypnotische maagverkleining. Ik had alles al geprobeerd en zat nog midden in een medisch proces om te achterhalen of het ergens vandaan komt dat ik niet afviel. Helaas werd het van kwaad naar erger en daarom besloot ik een hypnotische maagverkleining te doen. Ik wilde iets wat minder ingrijpend is als een daadwerkelijke maag operatie.

Waarom hypnose?

Vorig jaar zomer ben ik begonnen met hypnose behandelingen, omdat ik graag wilde weten wat er in mijn kindertijd gebeurd is. Ik heb hiervoor gekozen omdat ik ondanks de vele jaren therapie toch veel last ervaar van mijn verleden. Vooral de periode waar ik totaal geen herinneringen van heb, alleen een onderbuik gevoel. Na mijn hypnose sessies toentertijd stond ik heel positief tegenover een hypnose, ik was dan ook blij verrast toen er een hypnotische maagverkleining bleek te bestaan.

De informatie die ik had over de hypnotische maagverkleining

Toen ik besloot dat ik voor een hypnotische maagverkleining wilde gaan heb ik eerst wat informatie opgezocht wat het nou precies inhoudt. Het gaat hier dus niet om een echte operatie, maar een virtuele operatie. Op deze manier ervaar je niet de nadelen van een maagverkleining, maar wel de voordelen ervan. Naast de informatie wat het is heb ik heel Google afgespeurd naar ervaringsverhalen wat betreft de hypnotische maagverkleining. Ik heb verschillende verhalen gelezen en allemaal kwamen ze op het zelfde neer, het is en blijft hard werken! De ervaringen die ik las waren erg bijzonder en vele merkte na een paar dagen al verschil. Maar het afvallen gebeurde niet zomaar, je moet er ook echt wel wat voor doen.

Waarom geen operatie?

Mijn kinderwens is zo groot dat ik bereid ben alles te proberen om af te vallen, maar een daadwerkelijk operatie wil ik niet. Niet omdat ik er niet in geloof, maar juist omdat ik geloof dat het ook anders kan. Ik weet dat zo een operatie ondanks de voorsprong die je toch soort van hebt een enorme impact op je lichaam heeft. Daarom ben ik al jaren zoekende naar iets wat voor mij werkt, maar waar ik geen operatie mee hoef te doen.

Ben jij bekend met een hypnotische maagverkleining?

Foto door Madison Oren op Unsplash

Volg Daantjeslife op social media via InstagramFacebookPinterestTwitter of Bloglovin’ en blijf altijd up to date.

Veel liefs,
Daantje ☆

Gerelateerde artikelen..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *