Business talk Samenwerkingen

Voordelen van een gepersonaliseerd cadeau

Een cadeau uitzoeken is voor sommige heel lastig en voor andere juist heel makkelijk. Persoonlijk vind ik het moeilijk, vooral omdat ik graag een gepersonaliseerd cadeau wil geven. Het maakt niet uit of dit nou mijn partner is, een familielid of een dierbare vriend/vriendin. In dit artikel vind je wat de voordelen zijn van gepersonaliseerde cadeau’s.

Waarom een gepersonaliseerd cadeau?

Je kan kiezen voor een gepersonaliseerd cadeau, omdat de persoon iets voor je betekend, maar je kan er ook voor kiezen om altijd een gepersonaliseerd cadeau te geven. Een gepersonaliseerd cadeau hoeft niet iets gegraveerd te zijn, maar kan ook iets persoonlijks voor de desbetreffende persoon zijn. Een persoonlijk cadeau schept een bepaalde band tussen de ontvanger en de gever. Je kan natuurlijk gepersonaliseerde sieraden cadeau geven, zoals een vriendschapsketting, een armband met initialen of een zegelring. Een ander soort cadeau is een persoonlijk cadeau, denk hierbij aan iets wat een persoonlijke connectie heeft met de ontvanger. Zoals iets met bloemen voor iemand die van bloemen houdt.

Mijn favoriete gepersonaliseerde cadeau’s

Zelf ben ik enorm fan van persoonlijke cadeau’s en heb ook meerdere items in huis. Van een zelf ontworpen multomap tot aan een polaroid photo wall. Daarnaast draag ik al heel lang een armbandje met mijn naam erop. Dit armbandje heb ik voor mijn 1e verjaardag gekregen van een dierbaar persoon die helaas niet meer bij ons is. Tevens heb ik iets langer dan een jaar geleden een armbandje laten maken ter herinnering aan mijn overleden oma, dat armbandje draag ik nog steeds en is ook van KAYA sieraden.

Een cubus ketting

Het fijne aan de cubus ketting is dat je kan kiezen of je initialen wil of een naam wil en je kan aan alle kanten de letters zien. Ik zocht een leuk cadeau voor mijn moeder met de initialen van haar kinderen en kleinzoon, maar veel sieraden zijn te druk, het gaat immers wel om 6 letters. De cubus ketting is juist het tegenovergestelde, de ketting straalt rust uit ook wanneer het meerdere letters samen zijn. Voor mijn moeder heb ik gekozen voor een gouden ketting met haar eigen voorletter en die van haar kinderen en kleinkind.

Kortingscode

Wil jij ook zo een mooie ketting cadeau geven of voor jezelf aanschaffen dan is nu het moment! Van 14 maart t/m 20 maart is er 15% korting op de cubes collectie met de code CUBES15.

Wat voor gepersonaliseerd cadeau heb je wel eens gekregen?

*Dit product heb ik gekregen, het betreft een samenwerking

Volg Daantjeslife op social media via InstagramFacebookPinterestTwitter of Bloglovin’ en blijf altijd up to date.

Veel liefs,
Daantje ☆

Gerelateerde artikelen..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *