Advies Samenwerkingen

Een iPhone scherm reparatie bij ThePhoneLab

In deze tijd kan je bijna niet meer zonder telefoon. Er zijn dan ook vrij weinig mensen die geen smartphone hebben. Ben jij net als ik de gelukkige eigenaar van een smartphone? Heb jij net als ik een ongeluk met je smartphone gehad en ben je toe aan een reparatie? Wil je jouw telefoon zo goed en zo snel mogelijk weer als nieuw hebben? Mocht dit het geval zijn, lees dan mijn ervaring met een iPhone scherm reparatie bij ThePhoneLab in de Grote Houtstraat in Haarlem.

Help, mijn telefoonscherm is kapot!

Zelf kan ik nog geen dag zonder mijn telefoon en zit die bijna 24/7 aan mijn hand geplakt. Je kan je voorstellen dat toen mijn scherm van mijn iPhone 11 kapot was, ik die zo snel mogelijk wilde laten repareren. Daarbij wilde ik niet alleen zo snel mogelijk ergens terecht kunnen, maar ook wilde ik mijn telefoon niet al te lang kwijt zijn. Ik ben toen actief gaan zoeken naar iPhone scherm reparatie, zo kwam ik terecht bij ThePhoneLab In Haarlem.

De 5 beloftes van ThePhoneLab

ThePhoneLab kan veel meer dan alleen je telefoonscherm repareren. Zo kun je ook terecht voor elke reparatie. Of het hierbij nou gaat om een scherm reparatie, het vervangen van je batterij of camera of een complexe moederbord reparatie. De specialisten van ThePhoneLab doen het allemaal. Daarnaast kunnen zij naast jouw telefoon, ook jouw tablet (iPad) of laptop (MacBook) repareren. Voor ThePhoneLab is klanttevredenheid een erg belangrijk onderdeel in hun dienstverlening, daarom geven zij 5 beloftes aan hun klanten. Hun doel is dat iedere klant met glimlach en een gerepareerd toestel de deur uit gaat. Ik licht de 5 beloftes aan je toe, maar vertel ook gelijk mijn ervaring. Ik kan je in iedergeval vertellen dat ik helemaal tevreden ben over de service.

1. 30 minuten

ThePhoneLab belooft dat jouw telefoon binnen 30 minuten gerepareerd is.

Je kan heel makkelijk via de website een afspraak inplannen via het online afspraken formulier. Via het formulier kan je aanvinken om welk merk en model het gaat en vervolgens selecteren om wat voor reparatie het gaat. Zelf had ik een iPhone scherm reparatie nodig. Op het afgesproken tijdstip was ik aanwezig en ik werd meteen geholpen. Nadat ik mijn telefoon heb afgegeven ter reparatie ben ik de stad in gegaan. Een half uur later kon ik mijn iPhone weer ophalen. Ik was enorm blij met deze snelle service en zo hoefde ik maar kort zonder telefoon te zijn.

2. iPhone laagsteprijsgarantie

ThePhoneLab belooft dat ze de laagste prijs voor iPhone reparaties hanteren. Vind je het ergens anders toch goedkoper dan krijg je het verschil van ThePhoneLab terug.

Ik denk dat iedereen wel weet dat een iPhone laten repareren niet heel goedkoop is, maar toen ik de prijzen bij ThePhoneLab zag was ik blij verrast. De exacte prijs van de reparatie zie je al bij het boeken van de afspraak. Zo kan je er rekening mee houden en word je achteraf niet verrast met het bedrag.

3. Levenslange garantie

ThePhoneLab is zeker van hun kwaliteit, waardoor ze al hun klanten een levenslange garantie bieden op de werking van de vervangen onderdelen.

Deze belofte sprak mij vooral erg aan omdat je toch vaak hoort dat een scherm gerepareerd is en opeens achteraf je touchscreen het niet meer doet. Door deze belofte in te zetten laat ThePhoneLab zien dat ze echt serieus en goed werk leveren.

4. No cure, no pay

Sommige reparaties zijn te complex of het toestel wordt total loss verklaard. Als jouw toestel niet te repareren is en ThePhoneLab jou geen goed werkend toestel kan leveren dan hoef je ook niet te betalen. Je betaalt alleen wanneer je toestel is gerepareerd.

Persoonlijk vind ik dit punt net zoals belofte 4 een hele belangrijke. Niet alles is te repareren en als klant is het enorm zonde als je zoveel geld kwijt bent aan iets wat niet te repareren is.

5. Back-up

Het maakt niet uit wat voor toestel je bij ThePhoneLab laat repareren zij garanderen jou dat je je toestel terugkrijgt met alle data intact. Om de reparatie te voltooien hoeven zij namelijk niet je data te verwijderen. 

Voor mij is het erg dat ik mijn telefoonscherm moeten repareren, maar alle data die ik erop heb staan verliezen vind ik erger. In dat geval loop ik liever met een kapot scherm rond. Gelukkig garandeert ThePhoneLab dat jouw data niet verloren gaat.

Vind de dichtstbijzijnde winkel bij jou in de buurt

Voor mij was ThePhoneLab in de Grote Houtstraat in Haarlem de dichtstbijzijnde winkel, maar voor jou kan dat anders zijn. Via de website vind je je de 5 steden waar een ThePhoneLab winkel te vinden is en kan je online gelijk een afspraak maken.

Mijn ervaring met ThePhoneLab

Nadat mijn afspraak stond ingepland zorgde ik ervoor dat ik op de afgesproken tijd en datum bij ThePhoneLab winkel in Haarlem stond. Bij binnenkomst werd er gevraagd of ik een afspraak had en vervolgens mijn naam. Daarna nam de specialist mijn telefoon ter reparatie aan. Je kan als je wil in de winkel wachten of net zoals ik even de stad in gaan. De specialist gaf aan hoe laat mijn iPhone klaar zou zijn om te worden afgehaald. Een half uur later was mijn iPhone 11 gemaakt en kon ik met een glimlach na deze snelle en top service naar huis!

*Dit artikel betreft een samenwerking

Volg Daantjeslife op social media via InstagramFacebookPinterestTwitter of Bloglovin’ en blijf altijd up to date.

Veel liefs,
Daantje ☆

Gerelateerde artikelen..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *