mijn ervaring met een hypnotische maagverkleining
Afvallen & beweging Mijn strijd tegen de kilo's

Mijn ervaring met een hypnotische maagverkleining

Eerder heb ik al verteld waarom ik koos voor een hypnotische maagverkleining en wat de informatie was die ik van te voren had. In dit artikel ga ik dieper in wat het inhoudt en wat mijn ervaring met een hypnotische maagverkleining was.

Wat voelde ik na de eerste sessie?

De sessies duren normaal ongeveer anderhalf uur, maar de eerste sessie is wat uitgebreider en duurde maar liefst 2 uur bij mij. Na de eerste sessie voelde ik in het begin niet echt een verschil, ik had een halve mueslibol ontbeten en ging naar huis om die op te eten en de andere mueslibol die ik nog had liggen. Het was al rond de middag dus had bedacht ik eet de mueslibollen op en eet later nog iets van yoghurt of kwark. Echter had ik totaal geen honger meer nadat ik 1,5 mueslibol op had. Ik voelde mij voldaan en kon niet wachten op de overige sessies.

De dagen erna

De dagen erna merkte ik ook een groot verschil qua portie grootte, maar ook de behoefte aan iets van groente bij iedere maaltijd. Ik heb 1 avond gehad dat ik trek had in wat zouts en heb een bakje met naturel chips gegeten bij het oppassen. De rest van de tijd heb ik niet echt behoefte gehad een zoete of zoute dingen. Wel chocola maar ik heb daarvoor pure chocola in huis gehaald, omdat pure chocola eten juist meer voordelen dan nadelen heeft. Ik merkte vrijwel gelijk al na de hypnotische maagverkleining dat ik veel bewuster aan het eten was dan voorheen.

Hoe ervaarde ik de overige sessies?

Niet alleen merkte ik na de eerste sessie verschil, maar ook de vier overige sessies hebben een grote rol gespeeld. We zijn aan de slag gegaan met mijn knelpunten, bij mij persoonlijk is dat ik nooit tijd vrij maak voor mijzelf en mijn ontwikkeling. Ik was bang om te falen en liet altijd andere dingen voor mijzelf gaan. Door het hypnose traject en mijn traject in Utrecht bij co-eur heb ik echt geleerd om me te focussen op mijn eigen planning en die niet aan de kant te zetten voor andere dingen.

Hoe gaat het na afronding?

Helaas heeft bij mij de hypnose niet gewerkt zoals ik zou willen. Wel heb ik alles toegepast en uitgevoerd en merkte ook echt al verschil, maar meer dan 3 kg verloor ik niet. Nu inmiddels weet ik dat ik een traag werkende schildklier heb en daarom niet afval. Hierover ga ik binnenkort meer over delen. Mijn ervaring met een hypnotische maagverkleining is dus erg positief alleen heb ik er niet uit kunnen halen wat ik wilde.

Ben jij bekend met een traagwerkende schildklier?

Foto door Jennifer Burk op Unsplash

Volg Daantjeslife op social media via InstagramFacebookPinterestTwitter of Bloglovin’ en blijf altijd up to date.

Veel liefs,
Daantje ☆

Gerelateerde artikelen..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *