Business talk Samenwerkingen

Mijn ervaring met de Similasan Hooikoorts Oogdruppels

Nu het zo af en toe weer lekker zonnig buiten is, zal ik vast niet de enige zijn die last heeft van hooikoorts. Als jij ook zo iemand bent die er last van heeft, dan is mijn struggle je denk ik niet geheel onbekend. Hoe moeilijk het namelijk is om de juiste producten te vinden die helpen tegen de hooikoorts symptomen. Persoonlijk heb ik namelijk niesbuien, jeukende neus, maar ook mijn gehemelde jeukt wel eens en dan last but not least onwijs veel last van mijn ogen!

Voor eigenlijk alles waar ik door de hooikoorts last van krijg, heb ik wel iets gevonden, behalve voor mijn ogen. Ik slik bijna dagelijks Cetirizine van 10mg voor tegen mijn niesbuien, helaas is er tegen een jeukende neus en gehemelde niet veel te doen, maar gelukkig heb ik daar ook dagelijks geen last van. Al geruime tijd ben ik hard op zoek naar iets wat helpt tegen mijn ogen, dit is namelijk iets waar ik wel dagelijks last van ervaar.

Ik was dan ook blij verrast toen ik voorbij zag komen dat er gezocht werd naar bloggers voor het testen van de Hooikoorts Oogdruppels van het merk Similasan. Een merk wat al gewoon bij de drogist te koop is, maar eigenlijk nooit heb uitgeprobeerd.

Ik was in het begin erg sceptisch, omdat ik al zoveel oogdruppels had uitgeprobeerd en zelfs op recept van de huisarts, Maar elke keer voelde de druppels niet goed aan, kreeg ik nog meer branderige ogen. En bij sommige kon ik gewoon het eerste half uur mijn ogen niet open doen, door de pijn en omdat ik toch maar wazig zag door de druppels. Ik vind het dan ook erg belangrijk dat de druppels niet alleen direct werken maar ook je zicht niet belemmeren.

Eind februari ben ik begonnen met het uitproberen van de Hooikoorts Oogdruppels van Similasan en ik kan je zeggen dat ik nooit meer anders wil. Al vanaf het eerste moment voelde deze oogdruppels goed aan, geen branderige ogen meer, maar vooral dat ik mijn ogen kan druppelen en gelijk verder kan gaan waar ik mee bezig was. De oogdruppels zijn gemakkelijk zelfstandig in te brengen door de eenvoudige druppelaar, maar de werking ervan werkt vrijwel direct na inbrengen van de druppels. Je ogen worden erdoor gekalmeerd en ook gehydrateerd en dat terwijl je zich gewoon helder blijft. Zelf draag ik een bril, maar de Hooikoorts Oogdruppels zijn ook te gebruiken met contact lenzen.

Het mooie aan deze oogdruppels zijn is dat het niet alleen helpt bij last van hooikoorts maar ook overige allergieën, zoals huisstofmeid of geïrriteerde ogen door huisdieren. En laten dat nou precies allemaal de dingen zijn waar ik last van heb. Als je kijkt op de website van het merk Similasan dan zie je dat ze meer soorten oogdruppels hebben, zelf ben ik ook fan geworden van de Computer Oogdruppels, deze zijn speciaal ontwikkeld voor vermoeide ogen door langdurig staren naar een boek, tv of computer. Voor jezelf en je ogen is het belangrijk dat ze zijn uitgerust schroom daarom niet en neem gauw een kijkje op hun website om te kijken naar wat voor soorten oogdruppels zij hebben, de website vind je hier.

De Computer Oogdruppels heb ik bij de Kruidvat gekocht en zag daar ook dat de Hooikoorts Oogdruppels daar te koop zijn.

Heb jij ook zo een last van hooikoorts en zo ja wat doe jij er tegen?

Foto door anonymous op Unsplash

*Het product in deze review heb ik gekregen

*Dit artikel bevat affiliate links

Volg Daantjeslife op social media via InstagramFacebookPinterestTwitter of Bloglovin’ en blijf altijd up to date.

Veel liefs,
Daantje ☆

Gerelateerde artikelen..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *