Business talk Liefde Relaties Samenwerkingen

De perfecte herenarmband

Voordat ik een relatie had zag ik altijd zulke leuke herenarmbanden, althans dat dacht ik. De perfecte herenarmband is erg lastig te vinden. Tot ik in contact kwam met het merk DRKS, wat een leuke items hebben ze. Niet alleen voor vrouwen, kinderen en bepaalde thema sieraden, zoals een bruiloft, maar ook echt de leukste herenarmbanden die ik heb gezien.

Hoe kies je een armband uit

Er is zoveel keuze tussen de herenarmbanden, je hebt leren-, kralen-, maar ook schakelarmbanden. Alle armbanden kunnen worden gegraveerd, of het nou met initialen is of hele woorden. Ik heb onderstaande dingen afgewerkt om te kiezen wat voor soort armband ik wilde voor mijn vriend en heb hem ook een beetje uitgehoord geruime tijd van te voren zodat hij de link niet zou leggen.

  • Welke soort armband staat bij mijn vriend zijn stijl?
  • Wil ik een dikke of dunne armband?
  • De kleur van de armband?
  • De kleur van de sluiting?
  • Wel of niet graveren?
  • Initialen of een woord graveren?

Graveren

Als je een herenarmband cadeau wil doen aan bv. je broer, je vader of je partner kan je de armband nog persoonlijker maken door iets erin te laten graveren. Dit kan zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant of beiden. Als je voor een gravering kiest aan beiden kanten wordt er wel een klein bedrag erbij gerekend. Je kan tot wel 60 tekens laten graveren. de letters A t/m Z en cijfers 0 t/m 9. Ook kan je twee symbolen die de website aanbied erop graveren dat is een verticale streep of een hartje.

Persoonlijke boodschap

Je kan behalve de sieraden graveren ook in het sieradendoosje een persoonlijke boodschap achterlaten. Voor een klein extra bedrag erbij kan je je sieraad met doosje ook in laten pakken in een speciaal daarvoor cadeauzakje. Leuk voor net die extra touch!

Wat ik heb besteld

Zelf heb ik gekozen voor een leren bruine herenarmband voor mijn vriend. Aan de buitenkant heb ik zijn naam “Robin” laten graveren en van binnen staat er een leuke persoonlijke boodschap. Op deze manier is het ook voor mannen leuk om te dragen en toch ook weer heel subtiel. In het sieradendoosje heb ik de datum dat wij een relatie kregen erin laten zetten. Hij was enorm blij en verrast met zijn cadeautje.

Wat zou jij laten graveren op een sieraad voor mannen?

*Het product in deze review heb ik gekregen.

Volg Daantjeslife op social media via Instagram, FacebookPinterestTwitter of Bloglovin’ en blijf altijd up to date.

Veel liefs,
Daantje ☆

Gerelateerde artikelen..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *