Afvallen & beweging Foodies & Health Gezondheid Persoonlijk

Mijn strijd tegen de kilo’s- week 3 VS Covid-19

Ik was zo lekker bezig met sporten en had al hele planning gemaakt om ervoor te zorgen dat ik minimaal drie keer in de week zou gaan sporten. Precies twee weken is het gelukt en nu met de maatregelen door het Codid-19, oftewel het Corona virus, moeten we maar gaan improviseren.

Deze week begon met ontzettend mooi weer, daar was geen improvisatie bij nodig. Wat heerlijk om die dagen in het zonnetje door het bos te lopen, om zo toch nog wat van beweging te hebben. Helaas was het mooie weer maar voor kort.

Door het wisselvallige weer is een rondje bos wat minder snel een optie. Daar heb ik nu wat op bedacht, je kan namelijk ook oefeningen thuis doen zowel binnen als buiten. Wij hebben een trap thuis, loop die een aantal keer op en af en je compenseert dat met een kwartiertje fietsen. Oefeningen doen in huis ben ik wat minder van, maar just dance spelen vind ik super leuk. Het leuke is met dat spel beweeg je enorm maar zonder dat je het door hebt.

Nu we toch zoveel thuis zijn, is het wel nodig om een keer extra te stofzuigen en dweilen, dit zijn ook allemaal dingen waar je toch even extra beweegt.

Hebben jullie nog goede oefeningen die thuis te doen zijn nu we niet kunnen sporten?

Foto door anonymous op Unsplash

Volg Daantjeslife op social media via Instagram, FacebookPinterestTwitter of Bloglovin’ en blijf altijd up to date.

Veel liefs,
Daantje ☆

Gerelateerde artikelen..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *