Business talk Samenwerkingen

Hoe Geurwolkje mij helpt met mijn allergieën

Al heel lang stond Geurwolkje op mijn verlanglijstje, ik was dan ook blij verrast toen ik een samenwerking kon aangaan met het merk. Ik had al heel wat uurtjes online doorbracht op de website van Geurwolkje, ik wist dan ook precies wat ik wilde.

Een aroma diffuser kiezen

Een aroma diffuser voor in huis kiezen was nog wel een moeilijke klus, zoveel mooie vormen en maten. Wel was ik op slag verliefd op de Japanse lijn, deze lijn is wit met hout en straalt rust uit. Precies daar was ik ook naar op zoek, niet alleen voor in de slaapkamer, maar überhaupt in het hele huis. Ik vind het belangrijk dat ik een plek heb waar ik mij volledig kan terugtrekken van de buitenwereld zonder de meningen of invloed van anderen. 

Hoe werkt Geurwolkje?

Geurwolkje werkt met maar drie elementen, allereerst de aroma diffuser, water en etherische olie. Je vult de aroma diffuser met de hoeveelheid water die erop staat, vervolgens voeg je een paar druppels toe van je heerlijke etherische olie en zet je Geurwolkje aan. Geurwolkje verwarmd het water niet om stoom te krijgen maar werkt met een soort trilsysteem. In het Geurwolkje zit een plaat die gaat trillen, door de trilling verdampt het water en krijg je een koude mist en wordt de geur verspreid door de ruimte. 

Waarom heb ik voor Geurwolkje gekozen?

Al langere tijd had ik mij verdiept in Geurwolkje en de werking ervan en was vooral positief over wat het kan betekenen voor mensen met allergieën, hooikoorts, maar ook de geurtjes in huis. Samen met mijn vriend hebben wij niet een al te grote woning en hebben drie poezenkindjes. Tuurlijk zijn wij hier heel blij mee en zou ik ze ook voor geen goud meer willen missen. Katten zijn best schone huisdieren in vergelijking met honden, maar toch ruik ik vaak ook de kattenbak. Daarnaast weten we sinds een jaar dat ik onwijs allergisch ben voor zowel katten als stof. Ik las overal goede verhalen over Geurwolkje en dan vooral omtrent de problemen waar ik zelf tegenaan loop. 

Mijn ervaring met Geurwolkje

Een aroma diffuser uitkiezen was al lastig maar de etherische olie al helemaal. Ik heb gekozen voor een geur voor overdag, een die lekker fris is goed werkt bij verkoudheid, allergieën, maar ook tegen ongewenste insecten, namelijk de eucalyptus. Een frisse geur en ik merk gelijk verschil thuis als die aan staat. Ik heb minder niesbuien, adem beter en ruik geen nare geurtjes meer in huis. Voor de nacht heb ik gekozen voor een wat zachte etherische olie, namelijk 1001 nachten. Deze geur is een combinatie van diverse hout en door de geur kom je tot rust. Als ik Geurwolkje in mijn slaapkamer heb aan staan met 1001 nachten erin, val ik als een blok in slaap en wordt ik uitgerust wakker. Geurwolkje kan ik aan iedereen aanraden, ik kan dan ook geen dag meer zonder! 

Ben jij na mijn verhaal net zo enthousiast over Geurwolkje, of alleen maar juist nieuwsgieriger geworden? Aarzel dan niet en bestel hem gauw, ik kan je beloven dat je niet wordt teleurgesteld!

Wat is jouw favoriete geur voor in huis en waarom?

*Dit artikel bevat affiliate links

Volg Daantjeslife op social media via Instagram, Facebook, Pinterest, Twitter of Bloglovin’ en blijf altijd up to date.

Veel liefs,

Daantje ☆

Gerelateerde artikelen..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *