Business talk Samenwerkingen

Waar moet je op letten bij het kopen van een mannen overhemd?

Een cadeau kiezen voor een man is vaak lastiger dan je denkt, persoonlijk hou ik ervan om iets cadeau te geven wat iemand ook echt nodig heeft of simpelweg heel graag wilde hebben. HemdvoorHem is er daar een van. Via deze online webshop speciaal gericht op mannen kun je verschillende leuke cadeaus vinden passend bij de man. Denk hierbij aan diverse cadeausets, maar ook simpelweg sokken of een mooi overhemd. Er zijn een paar dingen die je moet onthouden bij het aanschaffen van een mannen overhemd. Geloof me, als je deze dingen onthoud grijp je nooit meer mis!

Mannen overhemd kleuren

Hou zoveel mogelijk rekening met de kleuren die de desbetreffende persoon draagt, je wil immers niet met een overhemd in een kleur aankomen die hij nooit zal dragen. Wij vrouwen houden namelijk vaak meer van fellere kleuren dan mannen. Een overhemd in een neutrale kleur, zoals wit, grijs, zwart of een blauwtint zijn een aanrader, maar wees niet bang om een keer iets anders te kopen voor je partner. Kleding kan immers bijna altijd geruild worden als hij het echt niet gaat dragen.

De pasvorm

Een overhemd is zo’n kledingstuk dat precies goed moet zitten, te groot is slordig en te strak dat kan gewoon niet! Zorg er daarom voor dat als je besluit een overhemd voor een mannelijk persoon te kopen je er een aanschaft die goed zit. Ik kan me voorstellen dat je misschien niet zijn exacte overhemd maat weet of de pasvorm die hij draagt. Je hebt namelijk verschillende soorten pasvormen, denk hierbij aan wel of niet getailleerd of aan een wijde pasvorm. Als je het overhemd als verrassing wil geven en je hebt toegang tot zijn kledingkast, neem dan een kijkje naar de pasvorm van andere overhemden zodat je zeker kunt zijn dat het overhemd gaat passen. Met een mannelijk overhemd met een tijdloos ontwerp zit je bijna altijd wel goed, zoals Redmond overhemden.

Mannen overhemd strijken

Strijken is een bezigheid waar eigenlijk bijna niemand gek op is en veel mannen het strijkwerk uitbesteden aan de vrouwen in hun leven (tuurlijk zullen er hier en daar wel wat uitzonderingen zijn!). Ben je zelf ook geen fan van strijken dan is een strijkvrij overhemd een uitkomst. Soms scheelt het enorm veel strijkwerk als je het overhemd direct aan een hanger ophangt om te drogen, dan heb je minder strijkwerk.

De kwaliteit

Wanneer je een overhemd gaat aanschaffen voor iemand anders is het verstandig om eerst een budget op te stellen, op deze manier kan je veel gerichter zoeken. Overhemden zijn namelijk te vinden in allerlei prijsklasses, soms is het even zoeken, maar hierdoor is er altijd voor ieder wat wils te vinden. Let geod op de kwaliteit, het zou zonde zijn als je een relatief goedkoop koopje weet te scoren, maar na twee keer wassen weg gegooid kan worden. In dit geval kan je beter investeren in een iets duurder overhemd die ook langer mee gaat.

Mannen overhemd borstzak

Een borstzak op een overhemd ligt een beetje aan de situatie en aan de persoonlijke voorkeur. Hier zou je echt moeten kijken naar wat de desbetreffende persoon voor ander soort overhemden draagt. Dat is namelijk zo verschillend, alleen al als ik kijk naar de mannen in mijn leven, waar mijn opa juist overhemden zou dragen met een borstzak houdt mijn vriend daar totaal niet van, tenzij de gelegenheid zo is.

Waar let jij op als je een mannen overhemd aanschaft?

*Dit product heb ik gekregen, het betreft een samenwerking

Volg Daantjeslife op social media via InstagramFacebookPinterestTwitter of Bloglovin’ en blijf altijd up to date.

Veel liefs,
Daantje ☆

Gerelateerde artikelen..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *