Business talk Gezondheid Samenwerkingen

Traagschuim hoofdkussen

Al een tijdje was ik op zoek naar een ander hoofdkussen, maar kon maar niet kiezen welke bij mij paste. De kussens die ik probeerde waren of te hard, te laag of gewoonweg te zacht. Tot ik in aanraking kwam met Lifetec Premium, een bedrijf die kniekussens, zitkussens en hoofdkussens verkoopt. In samenwerking met hen heb ik een kussen naar keuze mogen ontvangen om uit te proberen. Ik gebruik het traagschuim hoofdkussen nu sinds half januari en vond dat het tijd is om mijn ervaring met jullie te delen.

Hoe koos ik het juiste kussen

Mijn contactpersoon was Ricardo, samen met hem heb ik de samenwerking tot stand gebracht. Ik mocht een traagschuim kussen uitkiezen, maar vond het enorm lastig, wel wist ik dat ik een hoofdkussen wilde. Ik heb toen aangegeven bij Ricardo dat ik een hoofdkussen wil in verband met chronische nekklachten. Hij stelde mij toen vragen zoals;
– Waar mijn voorkeur naar uit gaat?
– Ben je een rug of zijslaper?
Aan de hand van mijn manier van slapen kwam hij met twee hoofdkussens als keuze, de Pro Wave en de Pro Position. Hij legde mij precies uit wat de verschillen zijn tussen de kussen en op basis van zijn advies heb ik een traagschuim hoofdkussen gekozen.

Mijn keuze en waarom

Door het advies van Ricardo viel mijn keuze op het Pro Position cooling traagschuim hoofdkussen. Dit kussen is speciaal gemaakt voor mensen die zowel zijslapers als rugslapers zijn. Het kussen ondersteunt niet alleen de nek, maar houd je ook nog een beetje extra in positie als je op je rug ligt omdat die een soort uitham in het midden heeft. Het cooling gedeelte zorgt voor een optimale doorbloeding en hersteld de spieren op het hoofd en in de nek. Ik heb gekozen voor dit kussen omdat ik zowel op mijn rug slaap als op mijn zij, maar ook omdat ik chronisch last heb van mijn nek en echt iets zoek die dat kan verlichten.

Mijn ervaring

Op 13 januari 2021 heb ik het kussen in ontvangst mogen nemen. Inmiddels gebruik ik het kussen iets langer dan een maand. In het begin is het wennen, de vorm, het traagschuim, maar ook de hoogte ervan. De eerste twee weken sliep ik erg slecht, ik kon maar niet wennen aan het kussen. Door mijn chronische last van mijn nek loop ik ook bij de fysio, zij raadde mij aan zeker 3 a 4 weken het kussen uit te proberen voordat ik er een oordeel over kan scheppen. Wat een verschil toen de 3e week voorbij was, ik sliep veel beter werd wakker met minder pijn in mijn nek. Met mijn vorige kussen werd ik altijd midden in de nacht wakker en draaide dan mijn kussen om, maar nu slaap ik de hele nacht door. Doordat het kussen speciaal gemaakt is voor mensen zoals ik die zowel op hun rug als op hun zij slapen, maakt het niet uit hoe ik lig, maar ik lig heerlijk!

Speciaal voor jou

Natuurlijk wens ik jou ook een heerlijke rustgevende nachtrust toe en heb daarom nu speciaal voor jou een kortingscode. Je ontvangt 5% korting op je aankoop met de kortingscode: DAANTJESLIFE

Met wat voor soort hoofdkussen slaap jij?

*Het product in deze review heb ik gekregen

*Dit artikel bevat affiliate links

Volg Daantjeslife op social media via Instagram, FacebookPinterestTwitter of Bloglovin’ en blijf altijd up to date.

Veel liefs,
Daantje ☆

Gerelateerde artikelen..

2 Comments

  1. Met zo’n hoofdkussen!!

    1. Ja heerlijk eindelijk een goede nachtrust

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *