Gastblogger Persoonlijk

Gastblog | Keep calm and be Thirty-licious

Surprise party

Elk jaar kijk ik uit naar mijn verjaardag het ene jaar iets meer dan het andere jaar. Zo heb ik mijn 18de verjaardag uitbundig gevierd en zo op mijn 21ste verjaardag rustig een kaarsje uitgeblazen. Op mijn 25ste verjaardag kreeg ik een surpriseparty van mijn tante samen met mijn familie en vrienden. Het kwam echt als een verassing aan. Blijkbaar waren ze al weken mijn party aan het plannen zonder dat ik het al die tijd doorhad.

The perfect birthday party

Sinds dat ik mijn 25ste party heb gehad droom ik al van een groot feest voor m’n 30ste verjaardag. Ik had het al helemaal gepland, groot uitpakken met een leuke DJ, in een grote zaal met al mijn vrienden en familie. Bij binnenkomst verwelkomt worden met heerlijke virgin cocktails van uit de cocktailbar. Een leuk Photo Booth hoekje om foto’s te schieten en als leuke herinnering krijgen de gasten de foto’s uitgeprint op foto papier mee. De kinderen krijgen een nanny dan hebben ze een soort van eigen feestje. Ook krijgen de kinderen dan een leuke animatie figuur die hun kan vermaken. Zo zou er ook een candybar voor de kinderen aanwezig zijn. Je zou bijna denken dat het een kinderfeest is.

Wat zeker niet mag onbreken is heerlijk eten. Verschillende hapjes en hoofdgerechten die je dan aan de buffettafel kan vinden. Met als thema 30 is the new 20, want zo sta ik eigenlijk ook in het leven, ouder worden maar toch jong van geest. Dromen over mijn 30ste verjaardag is ook meer zelfacceptatie of toch niet? Ben ik misschien toch stiekem bang om ouder te worden?? Ik weet het niet. Terug naar the perfect birthday party het moest een beetje een soort van Sweet 16 worden maar dan een Sweet 30 zonder auto sleutels van een dikke Ferrari of van een nieuwe villa (zou wel heel leuk zijn :P). Aan het eind van de party krijgen mijn gasten een kleinigheidje mee als bedankje voor hun komst. Pas als mijn gasten genoten hebben, dan kan ik zeggen dat ik zelf ook heb genoten van mijn feestjes.

Back to the reality

Corona, ik ben je echt helemaal zat, elke keer wel weer een maatregel er bij of er af. Dit jaar blijf ik lekker 29 en sla ik m’n verjaardag gewoon heel hard over en hoop ik dat er betere tijden zullen komen. Geen feestje, geen gezelligheid of een bezoek hier en daar. Het zal dit jaar een intieme verjaardag zijn samen met mijn gezin. Ag dat heeft ook wel ze charmes. Wat ik wel weer heb geleerd is dat ik meer dankbaar moeten zijn met wat ik eigenlijk allemaal heb. Zo kan je alles en zo ben ben je beperkt om nauwelijks tot niks te kunnen doen. 

Thirty-licious

Er is er een jarig hoera hoera dat kun je wel zien dat ben jij ….. wat een lief ontbijtje op bed moest wezen werd op tafel geserveerd, Ik was tenslotte vroeger wakker dan dat ze dachten thuis. Het zag er prachtig uit heerlijk vers sapje, zelfgemaakte chia pudding, yoghurt met heerlijk vers fruit en niet te vergeten de pancakes. Zo begon ik mijn dag heerlijk rustig. Ik had eigenlijk weinig tot niks op de planning dan alleen een shoot als samenwerking met Cornerofsocials speciaal voor me 30ste verjaardag. Ik haalde de taart en de heerlijke cupcakes op bij Cake wishes. Erna nog even de ballonen bij de plaatselijke feestwinkel gehaald en klaar was ik. 

De shoot werd thuis bij mij op locatie gehouden. De woonkamer werd tot een soort van kleine studio verbouwd. Later ben ik met de taart naar mijn moeder geweest en hebben we daar de kaarsjes uitgeblazen met de kinderen. Helaas kon ik geen bezoek ontvangen en heb ik de taart eigenlijk zelf verdeeld onder mijn tantes en nichten. Ik ben langs iedereen gegaan om toch een beetje het gevoel te hebben dat ik jarig was en aangezien de nieuwe maatregelen ook niet echt lekker mee werkte was dit de enige oplossing.

Wie weet hebben we volgend jaar wel een knalparty dan vier ik m’n 30ste verjaardag lekker opnieuw (grapje zal wel gewoon 31 worden).

Hoe vier jij je verjaardag met de corona?

Je kan mij ook volgen op Instagram en Pinterest en blijf altijd up to date en volg ook Daantjeslife op social media via FacebookInstagramPinterestTwitter of Bloglovin’

Liefs,
Laila ♡

Gerelateerde artikelen..

2 Comments

  1. Een hele gelukkige verjaardag gewenst!!

  2. Laila ♡ says:

    Bedankt Lola♥️Champagne

    Laila ♡

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *