Advies Ouder & kind

Het leukste kraamcadeau

Een geboorte is een bijzondere gebeurtenis en dat moet gevierd worden met een leuk cadeau! Je wil dan natuurlijk aankomen met het leukste kraamcadeau. Ontdek een wereld vol schattige, praktische en betekenisvolle cadeau ideeën die zowel voor de ouders als de baby leuk zijn. Lees gauw verder en laat je inspireren zodat jij met het leukste kraamcadeau aankomt bij het volgende kraamfeest!

1. Een mand vol met het leukste kraamcadeau

Als je niet goed bent in het kiezen van een leuk kraamcadeau, dan kan je er ook voor kiezen om een leuke mand te maken vol met meerdere kleine cadeautjes. Persoonlijk ben ik helemaal fan van merken zoals Little Dutch, BIBS en CamCam Copenhagen. Bij ikenmijnmama kan je kiezen voor een kraamcadeau box wat binnen jouw budget past. Van €25, maar ook €100 is mogelijk, zo is er voor ieder wat wils te vinden en wat binnen jouw portemonnee past. Het fijne hiervan is dat jij alleen je budget hoeft door te geven en of het voor een jongen of meisje is, verder gaan zij aan de slag voor je! Je kan er ook voor kiezen om zelf aan de slag te gaan en zelf diverse cadeautjes uit te kiezen op de website van ikenmijnmama.

2. Luiertaart

Een luiertaart is een onwijs praktisch cadeau waar veel ouders dol op zullen zijn. Het is handig om een ​​voorraad luiers bij de hand te hebben en deze mand kan ook worden gebruikt voor het opbergen van andere babybenodigdheden zoals doekjes, lotion en luiers. Kies daarom een mand die past bij de inrichting van de babykamer.

3. Gepersonaliseerde items

Een gepersonaliseerd item is enorm leuk om te geven, niet alleen voor de ouders, maar ook voor het kind zelf voor later. Je kan van alles eigenlijk een persoonlijke touch maken, zo kan je een rompertje of dekentje personaliseren door de naam erop te laten borduren. Andere leuke items zijn een zachte borstel met de naam erop, speelgoed met een naam, een wikkeldoek met naam of een leuke naamlamp voor in de babykamer.

4. Een draagzak

Een draagzak is een cadeau die heel handig kan zijn vooral voor ouders die veel onderweg zijn of actief zijn. Je kan het gebruiken om de baby in te dragen tijdens het wandelen, boodschappen doen of zelfs tijdens het doen van de dagelijkse huishoudelijke taken. Het is ook een leuke manier om een ​​band met de baby op te bouwen en tegelijkertijd praktisch te zijn.

5. Een gepersonaliseerd fotolijst

Een fotolijst is een kraamcadeau waar niet snel aan wordt gedacht. Maar wist je dat je het lijstje kan personaliseren door de naam van de baby erop te laten graveren? Je kan ook kiezen voor een tweeluik fotolijstje, zodat je aan de ene kant een foto kan plaatsen van de baby en aan de andere kant de geboorte informatie. Zo hebben ze altijd een leuke blijvende en tastbare herinnering aan de geboorte van de baby.

Wat is jouw leukste kraamcadeau?

Volg Daantjeslife op social media via InstagramFacebookPinterestTwitter of Bloglovin’ en blijf altijd up to date.

Veel liefs,
Daantje ☆

Gerelateerde artikelen..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *