Lifestyle Persoonlijk

Hoogtepunten van maart

Elke maand wijd ik een blog aan de hoogtepunten van de maand ervoor, van leuke of minder leuke gebeurtenissen, projectjes en de beste of juiste ergste miskopen van die maand.

Gebeurtenissen van maart

De afgelopen twee weken zijn echt voorbij gevlogen en niet omdat ik verplicht binnen zit net zoals jullie, maar omdat ik ben begonnen met mijn nieuwe baan. Ik werk wel vanuit huis wat best intensief kan zijn, het is dan ook belangrijk om de juiste balans te hebben tussen je privé- en je werkleven. Ik zal jullie eerst even meenemen in een update van de afgelopen weken en zal later of morgen nog een blog plaatsen met wat leuke tips voor jullie voor de momenten dat de verveling toeslaat.

Een leven zonder auto kan ik mij niet meer voorstellen, al heb ik hem nu in de corona tijd niet heel erg veel nodig, alleen voor de wekelijkse boodschappen.

Zoals ik al eerder benoemde ben ik sinds 23 maart werkzaam bij APG pensioenfonds als contactspecialist, een erg leuke, diverse maar pittige functie. Voordat ik aan mijn nieuwe baan begon zou Stormy ons jongste poezekind gesteriliseerd worden, helaas is dit toen door de corona crisis niet doorgegaan, omdat zij niet in de spoed categorie viel. Zolang ze niet krols was ging het allemaal prima, maar net toen ik begon met werken begon ook haar krolsheid weer. Na nachtenlang amper kunnen slapen en nadat onze katers steeds bovenop Stormy doken heb ik toch maar weer de dierenarts gebeld en uitgelegd wat er aan de hand was. Gelukkig mocht ze toen wel geholpen worden en konden we gelijk die donderdag nog terecht. Wat waren we blij toen we die donderdag haar konden ophalen, hoe sneu het ook was hoe ze daar lag in haar rompertje, zo blij was ik dat de krolsheid voorbij was. Het was wel voor Shadow de 3 jarige kater even wennen, omdat ze zo anders rook wilde hij de eerste twee dagen niks van haar weten, gelukkig draaide dat al snel bij. Ze loopt nog wel erg onhandig door het rompertje, maar is qua doen en laten wel een stuk actiever dan de eerste paar dagen. Aankomende zondag mag ze haar rompertje eindelijk uit, althans we moeten eerst een foto sturen naar de dierenarts om de wond te zien, als die er goed uitziet mag die uit.

In de tussentijd is ook mijn auto kapot gegaan, gelukkig had ik een vervangende auto te leen van mijn zusje die toen toch in Griekenland zat. Het was nog een heel avontuur met mijn auto, die stopte er namelijk mee toen ik net de A5 op was samen met mijn buurvrouw Kim en haar beste vriendin. Vanavond kan ik mijn auto weer eindelijk ophalen en hopelijk blijft die het dan voorlopig gewoon doen. Een leven zonder auto kan ik mij niet meer voorstellen, al heb ik hem nu in de corona tijd niet heel erg veel nodig, alleen voor de wekelijkse boodschappen.

Projecten van maart

Nu ik elke dag thuis zit ben ik bezig met diverse leuke projecten waar ik binnenkort meer over ga vertellen, maar mijn galerij op pimp project vertel ik jullie graag over. Als sinds vorige zomer wilde ik graag een bankje voor buiten voor het raam, maar niet al te diep om gezeur te voorkomen. Maandenlang heb ik gezocht, maar elke keer als ik de juiste maat had was het bankje veel te duur en zwaar buiten mijn budget. Afgelopen week stuitte ik opeens op het perfecte bankje en dan ook nog eens 50% korting. Mijn prachtige bankje komt bij de Jysk vandaan, het gaat om een klassiek model, maar vanwege het witte hout toch wel in de trends van nu. Ik heb dan ook geen moment geaarzeld, want waar vond ik voor deze prijs nou zo een mooi bankje? Precies nergens daar was ik namelijk al maanden naar op zoek. Het bankje is van zichzelf al mooi genoeg, maar ik vond het wel leuk om het bankje te bekleden met leuke vrolijke kussentjes en nog een plaid voor buiten. Ik heb gekozen voor vrolijke gele kussentjes en een wit grijze plaid, deze heb ik van mijn oma en opa cadeau gehad, tevens gekocht bij Jysk. Ik kan nu in iedergeval heerlijk buiten in het zonnetje genieten tijdens mijn ochtend ritueel van een lekker bakkie koffie of thee.

De miskopen van maart

  • Zelf heb ik geen miskopen gedaan puur omdat ik nu alleen nog wat aanschaf als echt nodig is
  • Mijn moeder had wel twee broeken gekocht voor me en hier laten leveren, van een plussize winkeltje, maar toen ik de bestelling uitpakte leken de broeken wel maat 36

De beste van maart

  • Uiteraard mijn tuinbankje en toebehoren horen tot dit lijstje
  • Oude stoelen verkocht nieuwe aangeschaft voor al dat thuisgewerken
  • Mini bakkerskast voor aan de muur
  • Nieuwe spijkerbroeken in aanbieding toen ik fotograaf was bij een modeshow van het merk Zizzi
  • Mijn droom die is uitgekomen deze maand: namelijk mijn rosé goude MacBook Air

Wat waren jullie hoogtepunten van de maand maart?

*Dit artikel bevat affiliate links

Volg Daantjeslife op social media via Instagram, FacebookPinterestTwitter of Bloglovin’ en blijf altijd up to date.

Veel liefs,
Daantje ☆

Gerelateerde artikelen..

1 Comment

  1. […] eigenaresse van een MacBook Air, iets wat jaren een droom bleef. Ik droomde namelijk al jaren van mijn eigen MacBook. Helaas bleef het al die jaren een droom. Keer op keer kocht ik een laptop met de wel bekende […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *