Interieur Lifestyle Persoonlijk

De magie van kerst in ons huis

Net zoals alle kerst fans, wilde ik dit jaar ons huis om toveren in een waar kerst sprookje. Nou woon ik natuurlijk samen en voor hem hoeft al die poes pas niet haha dus het werd iets minder kerst dat ik zelf had gedaan als ik los mocht gaan, maar toch onwijs blij mee.

Ik was natuurlijk al samen met mijn buurvrouw op jacht geweest naar een kerstboom en kerstspullen, klik hier voor het artikel. Maar het echt halen heb ik samen met mijn vriendje gedaan. Na een halve dag, een aantal winkels en vele discussies, was het eindelijk zover alle kerst spulletjes waren in huis.

Eigenlijk zou ik wachten tot zondag avond om alles in orde te maken, maar vrijdag avond had ik net alles in huis en wilde dan ook gelijk alles doen. Ik had al helemaal kerst kriebels en kon niet wachten tot alles klaar was. Dezelfde avond was de kerstboom opgetuigd en de woonkamer vol kerst dingetjes.

En geloof me kerst spullen in huis en katten als huisdieren, dat is een hele uitdaging, maar hier hoor je meer van na de feestdagen! Hieronder volgen wat foto’s van ons huisje in kerstsfeer.

Hebben jullie ook de kerstboom staan? Ben benieuwd naar jullie kerstsfeer in huis, laat het me weten via een reactie.

Volg Daantjeslife op social media via Instagram, FacebookPinterestTwitter of Bloglovin’ en blijf altijd up to date.

Veel liefs,
Daantje ☆

Gerelateerde artikelen..