Beauty Samenwerkingen

Headspa Hoofddorp | Een ultiem verwenmoment

Wanneer je denkt aan een ultiem verwenmoment voor jezelf, waar denk jij dan aan? Zelf dacht ik altijd aan de sauna of aan een goed boek heerlijk op de bank met een gezichtsmasker op. Althans daar dacht ik aan tot ik in aanraking kwam met Headspa Hoofddorp. Ik was blij verrast toen ik bij de Headspa Hoofddorp langs mocht komen voor een afspraak. Het was echt een ervaring die veel verder gaat dan alleen wassen en stylen van mijn haar.

Sfeer en ontvangst

De sfeer bij de Headspa Hoofddorp is er een van warmte en persoonlijke aandacht. Het is een plek waar elke klant wordt behandeld als een speciale gast en waar je helemaal tot rust kan komen. Het voelt als een veilige haven waar al je zorgen worden weggenomen en jij hoeft alleen maar te genieten. Het warme welkom begint direct al bij de entree, waar je wordt begroet door een relaxte sfeer en uitnodigend interieur. Bij de deur wordt je verwelkomt door een van de medewerkers om je jas op te hangen en die neemt je vervolgens mee naar de ontvangstruimte.

In de ontvangstruimte kan je alvast heerlijk genieten van een warme kop koffie of thee, terwijl de ruimte waar de behandeling plaatsvind helemaal klaar wordt gemaakt. Ik, als theeleut werd helemaal blij van de diversiteit aan theesmaken, maar ook aan de koffie liefhebbers is gedacht! Voor wie koffie wil heb je keuze uit diverse Monin siropen die van ieder koffiemomentje een unieke smaaksensatie maken. Ben je net als ik helemaal fan van verse thee? Dan worden je smaakpapillen helemaal getriggerd met het ruime assortiment aan verse thee. Voor iedere theeleut is er wel een smaak te vinden, zelf heb ik heerlijk genoten van een heerlijke winterthee waar ik het al helemaal warm van kreeg. Achteraf bleek dit de perfecte thee voor mij in combinatie met de behandeling, maar daarover later meer.

Mijn ervaring bij de Headspa Hoofddorp

Soorten behandeling

Vooraf aan de behandeling werd mijn haar en hoofdhuid geanalyseerd, zodat daar de behandeling op aan kan worden gepast. De Headspa Hoofddorp biedt diverse behandelingen aan, waarvan één de Headspa Rebuilding Treatment en de ander de Headspa Healing Treatment. Waar de rebuilding treatment de focus legt op het herstel van het haar, ligt bij de healing treatment juist de focus op de hoofdhuid.

Welke behandeling is er gekozen voor mij?

Om te kijken welke behandeling geschikt was voor mij werden mijn haar en hoofdhuid geanalyseerd. Mijn haar en hoofdhuid werd geanalyseerd met een miniscule camera. Zelf kon ik ook mee kijken via de iPad. Best apart om je haar en hoofdhuid zo ingezoomt te zien! Zelf had ik natuurlijk geen idee waar ik naar keek, gelukkig hebben ze dat bij Headspa Hoofddorp wel. Zo konden ze zien dat ik zowel beschadigd haar heb als een gevoelige hoofdhuid. Hierdoor is er besloten dat ik een combinatie van de rebuilding en healing treatment kreeg.

De producten

Er zijn diverse producten gebruikt tijdens de behandeling. In het eerste half uur werd er gebruik gemaakt van Milkshake de moisture plus shampoo en conditioner, dit is de ultieme oplossing voor droog en gedehydrateerd haar. Het herstelt de zachtheid en de vochtbalans van het haar. Daarnaast is er gebruik gemaakt van de Milkshake make my day masker met een extra booster er in.

Al tijdens het eerste gedeelte van de behandeling kwam ik helemaal tot rust, wat een techniek hoe de producten in gemasseerd werden en daarnaast in combinatie met al die heerlijke geuren, ik zou zo wel elke avond willen gaan. Tijd of ruimte om aan iets anders dan ontspanning te denken was er niet, het enige wat ik kon doen is genieten van een ultiem verwenmoment! Ook werd er gebruik gemaakt van een haarstomer met geuren zoals de cocooning en sinaasappel van Simply Zen. Door de stomer verbeterd je bloedcirculatie van je hoofdhuid, waardoor het je haargroei stimuleert. Daarnaast verwijderd het dode huidcellen, vermindert pluis en breuken, maar hydrateert ook het haar.

Normaal maak je naast het gebruik van een shampoo, conditioner, haar masker en de haar stomer ook gebruik van een scrub. Maar er is vanwege mijn gevoelige hoofdhuid gekozen om dit niet te doen, zodat mijn hoofdhuid niet nog meer geïrriteerd wordt. Wel is er gekozen voor een densifying ampul van Simply Zen op het eind. De ampul is gemaakt om overmatige haaruitval te voorkomen. Er zat iets van munt in verwerkt wat een verkwikkend effect gaf toen het op de hoofdhuid gemasseerd werd. Het zorgte ervoor dat de hoofdhuid gestimuleerd en verfrist wordt. Het was de perfecte afsluiting van een heerlijke behandeling!

Wat maakt de Headspa Hoofddorp zo bijzonder?

Toen ik terecht kwam in de behandelkamer met zachte verlichting en rustgevende muziek op de achtergrond. Door deze combinatie voelde ik gelijk alle stress van me afglijden en had ik het gevoel dat de buitenwereld erg ver weg was. Daar kon ik me op de behandeltafel installeren met een handdoek en dekentje over mij heen.

Wat de Headspa Hoofddorp echt onderscheidt, is de aandacht voor elke individuele klant, ze kijken echt naar waar bij jou de behoeftes liggen en passen de behandeling daar op aan. Daarnaast bevindt de Headspa zich in de kapsalon, waardoor je ook kan kiezen om je haar erna te knippen en of te föhnen. Tot slot weten de meiden als echte kapsters natuurlijk het best waar jouw behoeftes liggen en welke behandeling bij jou passend is.

Toen ik de salon verliet voelde ik me gelijk volledig ontspannen, maar ook mentaal opgeladen. Het is een ervaring die ik zeker iedereen kan aanraden. Het fijne is dat je nu ook een duo behandeling kan boeken, zo kan je samen met een vriendin of je partner er samen echt een momentje van maken.

Dus ben jij op zoek naar een ultiem verwenmoment voor jezelf of iemand anders? Kijk dan niet verder dan de Headspa Hoofddorp! Je haar en hoofdhuid krijgt daar de liefde die het verdient en jij waant je in een oase van verwennerij en rust!

Wat is jouw ultiem verwenmoment?

*Dit betreft een samenwerking

Volg Daantjeslife op social media via InstagramFacebookPinterestTwitter of Bloglovin’ en blijf altijd up to date.

Veel liefs,
Daantje ☆

Gerelateerde artikelen..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *