Business talk Samenwerkingen

Foto op aluminium

Naast schrijven is ook fotografie echt een passie van mij die ik graag beoefen! Ik was dan ook blij verrast toen ik benaderd werd voor een samenwerking met studenten drukwerk en een product mocht uitkiezen, dat product werd een foto op aluminium.

De website

Al gelijk als je de website bezoekt zie je dat ze een enorm diversiteit hebben aan drukwerk binnen hun assortiment. De website stijl is simpel en niet te complex, waardoor het overzichtelijk is om te kijken naar het assortiment van ede producten. De kleuren van de website zijn vooral zwart en oranje, wat ook terugkomt in het logo. Als achtergrond is het fijn dat er sommige gedeeltes een banner hebben van de producten, maar over het algemeen is het wit of licht grijs. Door de rustiek op de website is het fijn om te zoeken naar het juiste product, er is voor iedereen wel wat wils te vinden.

De producten

Je kan bij studenten drukwerk terecht om je scriptie, verslag of zelfs een boek te laten drukken. Buiten het documenten drukwerk kan je er ook terecht voor nog veel meer. Zo kan je mokken bedrukken, maar ook andere producten van agenda’s, foto’s en zelfs stickers, visitekaartjes en diverse fotoproducten die je cadeau kan geven. Zelf heb ik gekozen voor een foto op aluminium te laten bedrukken.

Van landelijke stijl naar industrieel

Vroeger hield ik enorm van de landelijke stijl, maar sinds ik ben gaan samenwonen neig ik steeds meer naar industrieel. Toen ik een product mocht kiezen om uit te proberen van studenten drukwerk was het ook geen verrassing dat ik koos voor de foto op aluminium. Ik ben enorm fan van fotograferen en vind het dan ook leuk om sommige foto’s mooi en groot uitvergroot te zien en soms geef ik ze cadeau.

Foto op aluminium

Anderhalf jaar geleden heb ik tijdens de doop van mijn neefje een onwijs mooie foto gemaakt van mijn neefje samen met mijn broertje. Aangezien mijn neefje in Griekenland woont en mijn moeder haar kleinzoon dus niet zo vaak als ze wil kan zien. Zat ik al een tijdje in mijn hoofd om die foto te laten afdrukken, zodat ze die in haar woonkamer kan ophangen. Ik wist alleen nog niet wat precies, ik wilde het namelijk niet op canvas en op plexiglas vond ik ook niet mooi.

Toen kwam ik in aanraking met studenten drukwerk en zag ik dat je daar een foto op aluminium kon laten bedrukken. Precies mijn stijl en een echte eyecatcher voor bij mijn moeder in de woonkamer. De aluminium plaat is maar 3 mm dik, hierdoor is die niet te zwaar, maar wel van onwijs goede kwaliteit. De variant waar ik voor gekozen heb is 40x60cm. Niet te groot, maar zeker ook niet te klein. Ik heb nog getwijfeld of ik de foto in kleur zou doen of zwart wit. Juist omdat de foto op aluminium wordt afgedrukt staat een zwart witte foto mooier dan een kleur. De aluminium plaat is stoer, robuust en industrieel, maar straalt toch warmte uit door de foto.

Ontvangst van de foto

De foto op aluminium wordt binnen 2-3 werkdagen geleverd. Als je hem met spoed voor 16:00 uur besteld is die de volgende dag al binnen. Hij werd thuisbezorgt en binnen 2 werkdagen had ik hem in huis. De foto op aluminium zat mooi ingepakt met beschermfolie, zodat die niet beschadigd kan worden. Tevens zat die ook nog in een platte doos om de beschermfolie heen.

Bij je bestelling kan je kiezen of je een gratis ophangsysteem geleverd wil krijgen, dit zijn plakstrips. Maar je kan er ook voor kiezen om tegen een kleine vergoeding een zwevend ophangsysteem te gebruiken. Je foto op aluminium zweeft hierdoor ongeveer 10 mm los van de muur. Zelf heb ik gekozen voor het zwevende ophangsysteem. Je kan de plaat ook op een foto plank zetten, dan heb je geen ophangsysteem nodig, die optie heb je ook bij het afronden van je bestelling.

Toekomstige ideeën

Ik ben zo verliefd op de kwaliteit en gewoon het hele design van de foto op aluminium, dat ik deze zeker ook voor ons huis wil bestellen. Wij zijn al druk op zoek naar een grotere woning, maar helaas is dat in deze tijd niet zo makkelijk. Voor de toekomst zou ik graag zo een foto op aluminium willen ophangen van een mooie foto van bijvoorbeeld ons toekomstige kindje. Hopelijk is dat ons ooit in de toekomst gegund. Als wij een ander huis hebben met een hal, wil ik graag een grote zwart wit foto in de hal bij binnenkomst van de woning ophangen. Foto’s vertellen niet alleen een verhaal, maar geven ook sfeer en stralen warmte uit. Door dit soort elementen te verwerken in je interieur creëer je die sfeer en warmte ook met een industriële stijl in je woning.

Kortingscode

Neem gauw een kijkje op hun website wat voor leuke producten je kan laten personaliseren, met een leuke foto of zelfs je eigen logo. Speciaal voor mijn 29ste verjaardag heb ik een super leuke kortingscode voor je. Je krijgt namelijk nu 10% korting met de code daantjeslife.

Plaats jullie leuke aankopen op Instagram met #studentendrukwerk en #daantjeslife of tag ons erin @studentendrukwerk en @daantjeslifenl.

Wat voor leuks ga jij bestellen?

*Het product in deze review heb ik gekregen.

Volg Daantjeslife op social media via InstagramFacebookPinterestTwitter of Bloglovin’ en blijf altijd up to date.

Veel liefs,
Daantje ☆

Gerelateerde artikelen..

1 Comment

  1. […] een super leuke samenwerking aangegaan met Studentendrukwerk voor een gepersonaliseerde kerstkaart. Deze samenwerking is zo fijn verlopen dat wij nogmaals een samenwerking zijn aangegaan. Studentendrukwerk heeft […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *