Lifestyle Persoonlijk

Oktober

Oktober heeft hoogte- maar ook dieptepunten gekend. Voor iedereen is oktober de maand dat het echt herfst wordt, voor mij is het ook de maand waar ik weer een jaartje ouder wordt. Elk jaar weer ben ik blij met dat jaartje erbij, ookal heb ik nog lang niet bereikt wat ik allemaal voor ogen had, maar langzaam aan kom ik er wel.


Oktober was de maand dat mijn vriend en ik een jaar samen zijn. Het zet je wel aan het denken niet alleen over jezelf maar ook over je relatie. Elke relatie heeft hoogtepunten en diepen dalen, maar er samen uitkomen is echt een kunst. Een kunst die ik hoop dat wij bezitten en nu geen diepe dalen meer zullen ervaren. Maar dat is een verhaal voor een ander moment.


Oktober was niet alleen een maand van mijn jaartje ouder omarmen, maar ook een maand van afscheid nemen. Mijn trouwe lieve auto, waar ik bijna anderhalf jaar mee heb gereden heeft het begeven. En niet zomaar begeven nee hoor deze auto besloot dat op de snelweg te doen, terwijl ik in mijn pyjama in de auto zat. En geloof me daar achter de vangrails staan in de kou in pyjama was niet mijn ideale ochtend die ik toen voor ogen had.

Uitgebreid heb ik afscheid genomen van mijn zwarte Volkswagen Lupo en was ik super blij dat ik lid was van de ANWB. Nog geen 2 weken later mocht ik mijn nieuwe race monster een Daewoo Kalos verwelkomen. We hebben wat opstart problemen gehad, maar ben inmiddels al helemaal gewend en wat een ruimte in deze auto!


De tijd vliegt zo snel voorbij, of je nou een leuke of minder leuke periode in je leven hebt, in een oogwenk zitten wij alweer in november, bijna aan het einde van 2019. November en december zijn wel mijn favoriete maanden, want ja ik ben echt een kerst meisje.

Wat is jullie favoriete maand en waarom?

Foto door anonymous op Pinterest

*Dit artikel bevat affiliate links

Volg Daantjeslife op social media via Instagram, FacebookPinterestTwitter of Bloglovin’ en blijf altijd up to date.

Veel liefs,
Daantje ☆

Gerelateerde artikelen..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *