Aanraders Boeken & Schermtijd

Mijn top mindset boeken van 2020

Wie mij al langer kent weet dat ik een echte boekenwurm ben en vaak met mijn neus in de boeken te vinden ben. Uiteraard iets minder in mijn schoolboeken, maar daar hebben we het een andere keer nog wel over. Ik geniet van een goed verhaal en dan vooral een psychologische thriller/roman boek, maar tegenwoordig lees ik ook veel mindset boeken. Ben jij ook zo een boekenwurm net als ik of hou je helemaal niet van lezen? Dat kan natuurlijk ook. Wist je dat het goed is voor je algemene ontwikkeling om zo af en toe wel een boek te lezen. Daarom heb ik nu speciaal voor jou een lijstje gemaakt met mijn top mindset boeken van 2020.

1. Op je lijf geschreven – Mayra Louise

Het boek is voor iedereen en draait vooral om haar motto “Happy is not a dress size”. Mayra Louise gaat met de billen bloot verteld over haar eigen strijd tegen de kilo’s en hoe zij geleerd heeft zichzelf te accepteren tot wie ze nu is. In het boek zijn er ook diverse interviews te vinden, onlangs heb ik er een recensie over geschreven.

2. Wat nou als het ook anders kan – Janne Schuijn

Janne Schuijn is mindsetcoach, ze is niet alleen auteur van dit boek, maar heeft ook haar eigen podcast en onderneming anderskan. Haar boek gaat over bewuste keuzes maken voor jezelf. Niet meer leven op de automatische piloot, maar vooral leren om voor jezelf te kiezen zonder het gevoel te hebben dat je egoïstisch bezig bent. Janne deelt ook veel van haar zelf in dit boek en juiste die personal touch geeft je het gevoel dat je niet de enige bent, want dat is ook zo. In dit boek leer je jezelf kennen, maar ook hoe je sommige dingen kan loslaten. Kortom dit boek is een echte aanrader, maar zeker ook haar podcast die je kan vinden op Spotify.

3. Happy life 365 – Kelly Weekers

Kelly Weekers is vanuit haar opleiding psycholoog en nu ondernemingscoach, maar ook schrijfster van de boeken van de Happy life serie. In het boek Happy life 365 vind je diverse voorbeelden, stappenplannen, tips, maar ook praktische opdrachten, allemaal om jou denkwijze te veranderen en te zorgen voor het dagelijkse happy life gevoel. Het boek geeft jouw de juiste handvatten om te leren omgaan met alle stress en negativiteit. Kelly leert jou om in je eigen kracht te staan en al het negatieve los te laten en om te zetten in iets positiefs.

4. PRFCT – Saskia Geraerts

Als je de titel PRFCT leest dan staat er eigenlijk geen perfect, waardoor het woord imperfect is. Deze handeling doen wij mensen in ons hoofd vaker in het alledaagse leven. Je vormt een bepaald beeld van alles in je leven, maar ook van jezelf en daar ga je mee aan de slag met dit boek. Je leert jezelf kennen en of je wel de juiste mening hebt over jezelf. De schrijfster Saskia is psycholoog van beroep en leert je anders naar jezelf te kijken. In het boek wordt je door middel van zeven stappen geholpen naar een optimistisch zelfbeeld.

2020 was voor mij een jaar waar ik mijn liefde voor lezen weer oppakte, maar ook juist mijn liefde voor mindset boeken ontdekte. Mijn top mindset boeken heb ik allemaal stuk voor stuk met veel plezier gelezen en zijn allemaal echte aanraders!

Ik ben benieuwd wat jij ervan vindt en of je ze als gelezen hebt en welke is jouw favoriet?

*Dit artikel bevat affiliate links

Volg Daantjeslife op social media via Instagram, FacebookPinterestTwitter of Bloglovin’ en blijf altijd up to date.

Veel liefs,
Daantje ☆

Gerelateerde artikelen..

1 Comment

  1. […] meer dan de jaren ervoor en dan vooral mindset boeken, ik heb hier ook een blog over geschreven met mijn favoriete mindset boeken. Ik merk dat ik van lezen echt tot rust kom, mijn doel voor 2021 is dan ook om elke avond minimaal […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *