Interieur Lifestyle Persoonlijk

De pluspunten van een nieuwbouwwoning

Afgelopen artikel heb ik het gehad over de mankementen en de zogeheten kinderziektes van een nieuwbouwwoning. Nu wil ik het precies over het tegenovergestelde gaan hebben, dat zijn wel ja de pluspunten van een nieuwbouwwoning. Ben jezelf weleens ingetrokken in een nieuwbouwwoning, dan weet je precies waar ik het over heb. Mocht het niet zo zijn lees dan gauw verder en ga op zoek naar een nieuwbouwwoning.

Voor wie het niet weet, een nieuwbouwwoning houdt in dat alles leeg is nog en jij de eerste bent die erin trekt, maar vooral het gebouw onlangs pas is opgeleverd. Zoals je zelf al begrijpt ben jij de eerste die erin trekt, dus alles is nog nieuw geen dingen op de muren, rare onverklaarbare vlekken of een kapotte vloer. Nee het hele huis op de badkamer en keuken na is leeg!

Ik zal eerlijk toegeven toen ik de woning zag dacht ik neeeee hier wil ik niet wonen. Ik kon er gewoon niet doorheen kijken, in mijn ogen zag het er onwijs vies en klein uit. De viezigheid was natuurlijk al de bouwstof en tja de grootte is nog hetzelfde, maar zodra de vloer erin lag leek het veel groter dan voorheen. Voor een duidelijk overzicht heb ik hieronder alle pluspunten van een nieuwbouwwoning op een rijtje gezet:

  • Je krijgt het huis casco opgeleverd (alleen keukenblok en badkamer erin)
  • Zelf je eigen vloer uitzoeken
  • Kiezen of je wil gaan verven of behangen
  • Jij bent de eerste die er gaat wonen
  • Geen spullen ter overname van oude bewoner
  • De inrichting zelf bepalen
  • Keukenapparatuur zelf aanschaffen en installeren

Dit zijn eigenlijk wel de grootste pluspunten verder kan jezelf ook alles in vullen wat je verder allemaal nog kan doen, maar dat zijn over het algemeen wel dingen die bij elke verhuizing voorbijkomen.

Heb je nog meer pluspunten die ik vergeten ben te benoemen? Aarzel niet en stuur mij een berichtje!

Volg Daantjeslife op social media via Instagram, FacebookPinterestTwitter of Bloglovin’ en blijf altijd up to date.

Veel liefs,
Daantje ☆

Gerelateerde artikelen..

0 Comments

  1. Leuk lijkt me dat zeker, echt je hele eigen indeling en alles zelf bepalen van je woning.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *