Lifestyle Persoonlijk

Laatste maand van het jaar

Hoe vers de feestdagen van 2018 nog op mijn netvlies staan, zo snel is het nu al eind 2019. Eerlijk is eerlijk het jaar is zo snel voorbij gevlogen, dat ik soms ook geen idee heb wat ik allemaal heb gedaan.

December begint altijd met de sinterklaas gekte, aangezien wij geen kleine kinderen meer zijn wordt dat eigenlijk niet meer gevierd. Maar de sinterklaas gekte is niet te missen, overal liggen kruidnoten, taai taai poppen en chocolade letters. Overal zie je kindjes die het liefst in pieten outfits hele dag rondlopen. Veel bedrijven doen iets met sinterklaas, al is het maar een chocolade letter met een leuk gedichtje. 5 december is dan ook zo ver dan is het pakjes avond, inmiddels wordt dat ook op andere dagen gevierd, maar na 5 december is alles voorbij.

Het is bizar eigenlijk hoe snel de kinderen weer sinterklaas af zijn. Iedereen gaat weer in het normale ritme voor zover dat kan met de kerstdagen in zicht. Geen kindjes die nog schoentjes willen zetten, of vragen naar sinterklaas en de zwarte pieten. Nee ieder kindje weet na 5 december is sinterklaas weer het land uit samen met zijn pieten.

De winkels liggen vol met kerstdingen, de meeste beginnen het weekend na sinterklaas met het optuigen van de kerstboom. Heb je wat hulp nodig met met het optuigen van de boom? Klik dan hier en laat Nienke Plas je helpen. Wij zijn nog druk in discussie of we een kleine kerstboom gaan halen of niet. Aangezien wij drie katten hebben waarvan 1 kitten, zijn we beetje bang wat er met boom gebeurd.

Deze maand bestaat uit veel drukte, drukte op werk, drukte in huis en chaos om je heen. Kerst chaos is voor mij de leukste tijd van het jaar. Ik wordt helemaal blij en gelukkig van al die twinkelende lichtjes om mij heen. Elke ochtend staat Sky Radio, met de leukste kersthits, volop aan.

Wat is jullie leukste tijd van jaar?

Volg Daantjeslife op social media via Instagram, FacebookPinterestTwitter of Bloglovin’ en blijf altijd up to date.

Veel liefs,
Daantje ☆

Gerelateerde artikelen..