Lifestyle Persoonlijk Zelfliefde

Goede voornemens

De kerst is weer voorbij en vandaag is de laatste dag van het jaar 2019 alweer aangebroken. Elk jaar weer maak ik een lijstje vol met goede voornemens, maar zodra het moment is aangebroken worden ze weer vergeten. Ook dit jaar heb ik goede voornemens en niet zo een beetje ook nee maar een heleboel. Dit keer ga ik niet alleen benoemen wat mijn goede voornemens zijn maar ook hoe ik ze wil gaan bereiken. Op deze manier wordt het realistischer en hopelijk minder gauw vergeten. Nou op hoop van zegen dan maar, hier komt mijn goede voornemens lijstje van 2020, uiteraard heb ik voor alles de tijd tot en met 31 december 2020!

Balans tussen werk en privé

Goed alles plannen, voor mezelf duidelijk hebben wanneer ik wat moet doen en daar rekening mee houden. Leren prioriteiten te stellen.

Zelfliefde

De tijd nemen voor ontspanning, rust pakken wanneer het nodig is. En ervoor zorgen dat mijn agenda niet uitpuilt van de afspraken. Wat vooral heel belangrijk is mezelf op nummer 1 zetten.

Daantjeslife uitbreiden

Mijn voornemen voor 2020 is om mijn blog website meer uit te breiden, meer samenwerkingen aan te gaan. Regelmatig te gaan bloggen en vooral vooruit bloggen. Scheelt stress in drukke periodes. Hoe ik het meer bloggen ga realiseren ga ik binnenkort meer over vertellen.

Meer beweging

Beweging is altijd goed en meer is nog beter. Ik wil in 2020 wat vaker de fiets gaan pakken in plaats van de auto. Wat vaker met mijn buren en hun hondjes mee wandelen. En het allerbelangrijkste ons inschrijven bij de sportschool en 2 a 3 vaste momenten kiezen om te gaan sporten.

Schoollife

Voor school heb ik ook diverse goede voornemens en niet alleen er meer aandacht aan besteden natuurlijk. Nee mijn grootste voornemen is een super leuke stageplek vinden voor sept 2020, een plek waar ik mijn uitstroom profiel kan doen. Januari zal dan vooral in het teken van school gaan staan. Helemaal met mijn toetsen en deadlines voor de deur!

Healthy lifestyle

Gezond leven willen we allemaal, maar hoe doe je dan dan? Gaan we leven op alleen maar groente of wat is de juiste balans? Nou dat ga ik allemaal uitvogelen komende tijd, maar tot dan ga ik er vooral voor zorgen dat er dagelijks gekookt wordt. Niks kant en klare maaltijden, nee verse groente en koken! En spelende wijs zal ik daar de balans in gaan vinden. En in combinatie met het sporten vind ik dat een gezonde leefstijl.

Writers block

Maanden geleden ben ik begonnen aan mijn eigen boek te schrijven, maar door alles erom heen heb ik geen tijd meer gehad. Nee eigenlijk moet ik zeggen geen tijd meer voorgenomen. Maar dat wordt in 2020 anders! Elke maandag ben ik vrij, want in de ochtend heb ik therapie. Een dag waar ik bezig ben met mezelf en mijn eigen dingen. Dus wat is nou beter dan de maandag vast inplannen om te schrijven. Een writers block ken vele die ook schrijven, de kunst is om toch ervoor te gaan zitten, door te lezen wat je hebt geschreven en dan gaat de rest van zelf. Maar als je het niet meer probeert weet je ook niet of het gaat lukken.

Tuurlijk heb ik nog veel meer goede voornemens, doelen die ik wil behalen, dingen die op mijn bucklist staan en ga zo maar door. Maar ik vond dit wel eventjes genoeg, over een paar maandjes zal ik gaan evalueren hoe alles verloopt.

Hoe zit het met jullie? Hebben jullie goede voornemens? Zo ja welke? Ben benieuwd naar die van jullie laat een reactie achter met die van jullie.

Foto door anonymous op Unsplash

Volg Daantjeslife op social media via InstagramFacebookPinterestTwitter of Bloglovin’ en blijf altijd up to date.

Veel liefs,
Daantje ☆

Gerelateerde artikelen..

3 Comments

  1. […] maand zo ongeveer rond deze tijd had ik een heel plan vol met goede voornemens, maar hoe goed die voornemens dan ook lijken des te moeilijker om ze gedurende het jaar vast te […]

  2. […] maand zo ongeveer rond deze tijd had ik een heel plan vol met goede voornemens, maar hoe goed die voornemens dan ook lijken des te moeilijker om ze gedurende het jaar vast te […]

  3. […] jaar is geweest. Raar maar toch weer zo snel voorbij gevlogen. Het leek wel gisteren dat ik mijn goede voornemens opschreef voor het jaar 2020 en daarmee 2019 wilde […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *