Lifestyle Persoonlijk

Doelen en dromen voor 2021

Eind 2020 heb ik een blog geschreven met een terugblik naar 2020 en mijn wensen voor 2021. Ik heb dan misschien geen goede voornemens gehad voor 2021, maar ik heb zeker weten wel doelen en dromen die ik hoop waar te kunnen maken. Neem een lekker kopje thee of een glas wijn, ga er lekker voor zitten en lees over mijn doelen een dromen die ik heb voor 2021.

Eigen bedrijf

Mijn grootste droom is altijd al geweest, van mijn hobby mijn werk maken. Nu vraag je je vast af wat mijn hobby dan is. Nou schrijven is overduidelijk één van mijn hobby’s. Naast schrijven hou ik van creativiteit op gebied van ontwerpen, fotografie en eigenlijk alles rondom content. Vanuit mijn hobby is mijn bedrijf geboren, maar hierover later meer! Ben nog druk bezig achter de schermen om alles af te krijgen, zodat mijn bedrijf officieel live kan gaan.

Gezondheid

Elk jaar weer neem ik mij voor met een nieuw dieet te starten en hard te trainen. Ik ga van 0 naar 100 binnen een seconde en wil alles te graag en te snel. Hierdoor gaat het onwijs goed als ik ergens aan begin en ben ik vol motivatie bezig. Echter zodra de nieuwigheid er vanaf is verval ik gauw in mijn oude vertrouwde patroon. Dat patroon heeft mij dan wel jaren lang comfort gebracht, maar niet met mijn gezondheid in gedachte. 2021 is het jaar waar mijn doel is gezond te worden. Dit doe ik natuurlijk voor mezelf, maar ook omdat ik graag een kindje wil, ik bereik immers de big 30 al in oktober. Ergens in februari zal ik jullie op de hoogte stellen wat ik precies aan het doen ben, maar vooral natuurlijk of het werkt!

Minder beeldschermtijd

Natuurlijk heb ik voor mijn werk tijd achter mijn beeldscherm nodig, deze tijden uitgezonderd wil ik minder beeldschermtijd. Ik merk dat ik namelijk echt verslaafd ben en wel de hele dag kan scrollen door al mijn social media accounts. Begrijp me niet verkeerd soms is dat ook wel even lekker zo doelloos scrollen, maar als dit TE vaak gebeurd is het tijd voor actie. Ik heb via mijn iPhone en Macbook een melding geactiveerd die mijn schermtijd registreert. Op basis daarvan ga ik kijken wat mijn beeldschermtijd gebruik nu is, wat ik er aan wil doen en hoe ik dat ga doen. Ik denk dat ik het onwijs moeilijk ga vinden, maar toch zet ik door! In deze tijd is iedereen wel verslaafd aan zijn telefoon en nu tijdens de lockdown al helemaal. Hierdoor vergeten we vaak wat er in de echte wereld gebeurd en om ons heen.

Meer lezen

In 2020 las ik al weer wat meer dan de jaren ervoor en dan vooral mindset boeken, ik heb hier ook een blog over geschreven met mijn favoriete mindset boeken. Ik merk dat ik van lezen echt tot rust kom, mijn doel voor 2021 is dan ook om elke avond minimaal een half uurtje te lezen. Dit wil ik bij voorkeur voordat ik ga slapen gaan doen in plaats van in bed nog op mijn telefoon zitten.

BoekenBoeken

Tuurlijk heb ik nog veel meer doelen en dromen, maar dit zijn voor nu wel de belangrijkste. Grote kans dat wanneer ik deze doelen/dromen heb waargemaakt ik weer aandacht ga geven aan mijn overige doelen/dromen.

Wat zijn jouw doelen/dromen voor 2021?

*Dit artikel bevat affiliate links

Volg Daantjeslife op social media via InstagramFacebookPinterestTwitter of Bloglovin’ en blijf altijd up to date.

Veel liefs,
Daantje ☆

Gerelateerde artikelen..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *