Business talk Mama Samenwerkingen

Een mooi Valentijnscadeau voor moeders

Valentijnsdag is echt iets commercieels, maar toch een dag weer waar we onze geliefdes even extra laten weten hoeveel we van ze houden. Ik was dan ook op slag verliefd op de sieraden van Kaya. Zij hebben echt voor alles en iedereen wat leuks, zo ook een mooi Valentijnscadeau voor moeders. Dit kan je eigen moeder zijn of een moeder in je omgeving die je even in het zonnetje wil zetten.

Op zoek naar het perfecte cadeau voor een moeder

Iets wat ik weet wat een moeder met kleine kinderen vrij weinig heeft is vrije tijd, helaas is dat een erg moeilijk cadeau om te geven. Toen mijn nicht, die moeder is, 30 werd wilde ik haar iets tastbaars geven met een mooie betekenis. Ik weet hoe gek ze op haar kinderen is, maar ook dat de kinderen haar echt gek kunnen maken. Het is dan ook niet altijd even makkelijk met een actief zoontje van bijna 3 jaar oud en een dochter van een half jaar. Juist daarom wilde ik haar verwennen met iets speciaals!

Keuzes

Het merk Kaya kende ik al van onze vorige samenwerking, waar ik een mooi armbandje als herdenking aan mijn oma mocht ontvangen. Voor mijn nicht wilde ik eerst een ketting kiezen met de initialen van haar twee kinderen. Echter hoorde ik haar steeds praten over een specifiek soort goudenketting waar ze voor aan het sparen is. Daarom heb ik toen gekozen voor een subtiel armbandje in de kleur rosègoud. Ik heb toen gekozen voor de vergulde armband met letters ‘Olivia’. Omdat ik in de armband de initialen van haar kinderen en van zichzelf wilde laten graveren.

Haar reactie

Helaas kwam het pakketje door de vertraging van de post een dag later dan haar verjaardag aan, maar desalniettemin was zij er enorm blij mee. Juist doordat het een subtiel armbandje is past die overal bij. Je kan de armband daarom altijd dragen, zonder het gevoel te hebben dat die te veel aanwezig is.

Leuk weetje over Kaya 

Nu speciaal voor Valentijnsdag heb je 14% korting op diverse sieraden waaronder armbanden, kettingen of ringen.

Geef jij wel eens een sieraad cadeau?

*Het product in deze review heb ik gekregen.

Foto door Laila

Volg Daantjeslife op social media via InstagramFacebookPinterestTwitter of Bloglovin’ en blijf altijd up to date.

Veel liefs,
Daantje ☆

Gerelateerde artikelen..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *