Lifestyle Persoonlijk Relaties Vriendschap

Ons avontuur

Wat een avonturen heb ik meegemaakt samen met mijn buurvrouw Kim, wij hebben elkaar in maart leren kennen en zijn sindsdien al meerdere malen samen naar de IKEA geweest. Lekker met zijn tweeën op stap, want de mannen waren vaak dan of aan het werk of bleven thuis.

We hebben dagen gehad dat we met een volgeladen auto terugkwamen. Of dat nou mijn auto of die van haar vriend was (die heeft een iets grotere auto namelijk) altijd was het lachen. Zoals met elke verhuizing haal je soms de verkeerde dingen, verkeerde kleur of verkeerde maat. En ja hoor daar gingen wij weer naar de IKEA om het terug brengen en vervolgens het bedrag op een tegoedbon te laten zetten en natuurlijk om weer de winkel in te duiken. Want op een of andere manier staat er altijd wel iets in ons boodschappenlijstje.

De ene keer weerhield Kim mij van de koopjes die niet in mijn lijstje stonden en andere keer weerhield ik Kim ervan. Soms waren er ook keren dat we toch maar aan onze IKEA addiction moesten toegeven en iets aanschaften wat eerst niet op ons lijstje stond. Bijna elke avontuur begon of eindigde met de Zweedse balletjes, die overigs nu inmiddels wel een beetje mijn neus uitkomen. Maja als we er dan toch waren, wat meestal rond etenstijd was, konden we met zo goed wat Zweedse balletjes halen. Ik koos altijd voor de Zweedse balletjes zoals ze worden geserveerd, Kim daar in tegen maakte er een eigen feestelijke variant van (alleen balletjes, friet, mayo en appelmoes).

Het zijn eigenlijk wel te veel avonturen om op te noemen, maar een van de is toch wel het afzuigkap disaster die wij hadden. Vol blijdschap en trots lieten we aan onze vriendjes de door ons gevonden afzuigkap zien van de IKEA. Dezelfde week zouden we ze nog gaan halen, zodat we eindelijk konden koken zonder dat het brandalarm afging. Want ja elke keer zo een knoeihard geluid kan ik je vertellen is geen pretje! Bij de IKEA aangekomen en wat navraag gedaan over de afzuigkap bleek deze niet geschikt voor recirculatie, de motor was niet krachtig genoeg, maar werkte wel optimaal op een luchtafvoer buis. Helaas voor ons hadden we dat niet en moesten wij weer op zoek naar een andere afzuigkap, welke dat uiteindelijk geworden is lees je hier onder het kopje “Bob de bouwers”.

Wat ook een erg leuk avontuur was met Kim, was toen wij de auto van haar vriend hadden geleend om even wat te halen. Er zaten namelijk wat bouwpakketten bij die groter waren dan mijn auto. Zoals ik al zei gingen wij voor een paar dingetjes terug brengen en paar dingetjes meenemen, maar daar aangekomen bleken een paar dingen van de lijstjes in de aanbieding te zijn. Nou jullie raden het al de hele auto was volgeladen! Ook heb ik toen het nieuwe badkamerkastje opgehaald die kapot was gegaan.

Er zullen vast en zeker nog veel meer avonturen volgen van Kim en mij, zodra we weer iets meegemaakt hebben wat echt het delen waard is, zal ik dat gaan delen.

Volg Daantjeslife op social media via InstagramFacebookPinterestTwitter of Bloglovin’ en blijf altijd up to date.

Veel liefs,
Daantje ☆

Gerelateerde artikelen..

0 Comments

  1. Hahah! ik herken dit heel erg!! Elke keer als ik naar ikea ga (en ik gewoon niks nodig heb) blijft er toch altijd wat aan mijn handen plakken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *