Afvallen & beweging Foodies & Health Gezondheid Persoonlijk

Mijn strijd tegen de kilo’s – week 2

Mijn afval proces blijft elke dag nog steeds een strijd. Dan gaat het een paar dagen goed en dan weer eventjes niet. Het leren loslaten van de momenten dat het even minder gaat dat is mijn grootste leerproces. Ik baal dan zo dat het niet lukt en gooi daardoor soort van de handdoek in de ring. Eigenlijk wil ik dan mezelf weer herpakken en verder gaan vanaf het moment dat het zo goed ging, maar de fout loslaten vind ik moeilijk.

Ondanks dat niet altijd makkelijk gaat geef ik zeker niet op ik weet heel goed wat ik wil en wat niet. En sporten ben ik ook mee bezig, ga het zelfs bijna missen als ik niet gegaan ben. Gelukkig is de wil er nu wel en ga ik gewoon doorzetten!

Foto door anonymous op Unsplash

Volg Daantjeslife op social media via Instagram, FacebookPinterestTwitter of Bloglovin’ en blijf altijd up to date.

Veel liefs,
Daantje ☆

Gerelateerde artikelen..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *