Afvallen & beweging Foodies & Health Gezondheid Persoonlijk

Mijn strijd tegen de kilo’s – update

Het is alweer een tijdje geleden dat ik jullie probeerde mee te nemen in mijn strijd tegen de overtollige kilo’s. Helaas zat ik even niet zo lekker in mijn vel en met mijzelf in de knoop waardoor het schrijven en regelmatig bloggen erbij ingeschoten is.

Afgelopen keren heb ik het constant gehad over mijn calorieën bijhouden in een app en sporten. Nou met sporten ben ik vorige week begonnen! Hoe enthousiast ik maandag was en gelijk de hele week wilde sporten zo verdween het enthousiasme wel weer als sneeuw voor de zon als ik te weinig had geslapen. Ik heb daarom met mijzelf afgesproken dat ik minimaal 2 a 3 keer in de week moet sporten. Juist omdat 2 a 3 keer goed haalbaar moet zijn ook als ik weer fulltime aan het werk ben.

Ik sport het liefst in de ochtend dan heb ik zoveel meer energie gedurende dag dan als ik niet sport. Gek is dat eigenlijk dat je energie krijgt van iets wat je eigenlijk eerst energie kost. Het is helaas niet altijd haalbaar om in de ochtenden te sporten en zal dat met de tijd dan ook wel in de avonden gaan doen. Maar voor nu ben ik blij dat ik ondanks mijn schouder blessure aan cardio en krachttraining van mijn onderlijf kan doen. Beetje bij beetje ga ik steeds meer van het sporten houden en het zelfs missen als ik niet kan gaan.

Qua voeding is het nog beetje onregelmatig, ik vind het lastig wat ik ga koken. Maar probeer wel zoveel mogelijk te koken en altijd met groenten. Ik ben overgestapt van het lekker makkelijk bestellen, wat ook weer geld bespaard maar zelf koken is ook gewoon leuk om te doen.

Wat doen jullie als je geen zin hebt om te komen?

Volg Daantjeslife op social media via Instagram, FacebookPinterestTwitter of Bloglovin’ en blijf altijd up to date.

Veel liefs,
Daantje ☆

Gerelateerde artikelen..

0 Comments

  1. Oma Ans says:

    Als wij geen zin hebben om te koken halen we een maaltijd salade, lekker en caloriearm en lekker makkelijk……

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *