In the spotlight Persoonlijk

Terugblik februari 2021

Elke maand blik ik terug naar de maand ervoor. Dit keer mijn tweede terugblik, namelijk van de maand februari 2021, vorige keer ging het over de maand januari. Sinds december zitten wij in volledige lockdown, dat zelfs de scholen dicht zijn. Februari was een maand waar wij al iets meer konden, al was het alleen maar vanwege de sneeuw en het vele buiten kunnen zijn.

Mijn hoogtepunten

Mijn hoogtepunten van februari was toch wel al het sneeuw, de mooie wandelingen, maar ook natuurlijk de mooie foto’s. Het mooiste was de wandeling in de Waterleiding duinen waar ik prachtige foto’s heb kunnen maken niet alleen van de omgeving, maar ook van de herten in de sneeuw. Op sommige stukken kon ik op nog geen 2 meter afstand van ze staan zonder dat ze weg liepen of iets anders deden. Februari was ook eindelijk de maand waar mijn moeder de sleutel kreeg van haar tweede zaak De kapschuur Naarden. Komende tijd staat nog druk in het teken van klussen, maar zodra de horeca weer open mag is Naarden Vesting een hotspot rijker.

School

Eindelijk gingen de scholen weer open na lang dicht te zijn geweest tijdens de lockdown. Iedereen verheugde zich enorm erop en toen waren de scholen opeens nog 2 dagen langer dicht in verband met sneeuw en ijs. Maar gelukkig kon ik de tweede week van februari eindelijk weer stage gaan lopen. Ik loop momenteel stage in groep 5 op een Daltonschool in Amsterdam. Het fijne vind ik dat ik op deze school stage blijf lopen tot aan de zomervakantie.

Grappig feitje

Begin februari zaten wij volop in de sneeuw en was het in Griekenland waar mijn zusjes wonen heerlijk zonnig! De week na de sneeuw was het omgekeerd en liepen ze in Griekenland door de sneeuw.

Carrière

Sinds februari heb ik een paar vaste klanten waar ik wekelijks mee samenwerk op opdrachtbasis. Ik ben dan ook nog erg druk met mijn website afronden en hopelijk kan die ergens in Maart live gaan. Wel heb ik alvast wat mooie content geschoten voor op de website, ik kan niet wachten om alles met jullie te delen. Tevens heb ik eindelijk de laatste dag van februari bericht gehad van DUO, mijn diploma is officieel erkent en ik mag werken als gastouder in de kinderopvang!

Wat was jouw hoogtepunt van februari 2021?

Volg Daantjeslife op social media via InstagramFacebookPinterestTwitter of Bloglovin’ en blijf altijd up to date.

Veel liefs,
Daantje ☆

Gerelateerde artikelen..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *