In the spotlight Lifestyle Persoonlijk

Daantjeslife.nl

Het is inmiddels alweer een klein maandje geleden dat jullie iets van mij hebben gehoord. Ik was een tijdje afwezig. Voor jullie was het misschien rustig op daantjeslife.nl, maar achter de schermen gebeurde er heel veel. Ga er lekker voor zitten en lees met mij mee wat er zoal veranderd is.

Vernieuwde website

Ik heb mijn blog namelijk in een nieuw jasje gestoken! Niet zo maar één, nee ik ben de hele maand bezig geweest met allemaal verschillende dingen. Vanaf de lay out van mijn blog tot aan allerlei diverse technische dingen. Mijn website is nu af en klaar om getoond te worden aan mijn trouwe lezers. Er zullen nog wat kleine veranderingen gaan plaatsvinden komende weken. Dat zullen zulke kleine veranderingen zijn die jullie amper zullen gaan merken. Je kan nog gewoon lekker gebruik maken van daantjeslife.nl.

Nieuw domein

Mijn oude blog had als domeinnaam daantjeslife.com, simpelweg omdat .nl toen niet mogelijk was. Nu ik ben overgestapt naar een hostingpakket met meer keuzes voor mijn site heb ik ook eindelijk een andere domeinnaam. Wel begin ik qua DA en alles weer helemaal op 0. Maar ik heb er vol vertrouwen in dat ik dat nu echt kan gaan opbouwen. Daarom heet mijn site vanaf nu daantjeslife.nl in plaats van het oude daantjeslife.com.

Oude artikelen en samenwerkingen

Al mijn oude artikelen en samenwerkingen zijn ook omgezet naar de vernieuwde site van daantjeslife.nl. Tevens zijn ze ook allemaal toegevoegd aan de url van linktree. Doordat ik alle inhoud mee heb genomen naar mijn vernieuwde website is ook alle interactie van mijn oude website zichtbaar.

Wat is er veranderd

Uiteraard is het thema anders, de layout en het logo is iets veranderd. Ook de vindbaarheid van mijn artikelen is verbeterd en daarnaast ook nog veel meer. Vooral veel technische dingen zijn veranderd, maar ook veel wat zichtbaar is voor jullie als lezers. Neem een kijkje op daantjeslife.nl. Schroom niet om met mij contact op te nemen als er ergens iets verkeerd geformuleerd staat. Tevens probeer ik mij nu meer te focussen op de SEO en leesbaarheid van mijn artikelen. Dit doe ik door plugins te installeren die mij daarin de juiste tools aanbieden.

Nieuwe functies

Niet alleen is de website in een nieuw jasje gestoken qua layout, maar heeft ook een aantal nieuwe functies. Je kan zowel aan de zijkant en aan de bovenkant de koppelingen naar mijn social media accounts vinden. Zo zie je onderaan de website een directe koppeling naar zowel mijn Instagram als Pinterest pagina. Ook is onderaan het archief te vinden, waar alle oude artikelen op datum te vinden zijn. Tevens ook het privacybeleid en het best gelezen artikel van die dag. Tot slot kan je je ook nu abonneren op mijn blog. Als abonnee ontvang je een mailtje bij een nieuw geplaatst artikel.

Focus en planning

Nog steeds struggle ik met een blog schema maken. Een planning wanneer ik ga bloggen, over welke onderwerpen en hoeveel dat er gaan worden. Komende weken ga ik dat onderzoeken. Hopelijk kan ik eind september een vast blog schema van daantjeslife.nl aan jullie voorleggen. Zodat niet alleen ik, maar ook jullie als mijn lezers weten waar jullie aan toe zijn.

Weet jij nog een leuk onderwerp waar ik over kan bloggen? Laat het mij in een reactie weten.

Volg Daantjeslife op social media via InstagramFacebookPinterestTwitter of Bloglovin’ en blijf altijd up to date.

Veel liefs,
Daantje ☆

Gerelateerde artikelen..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *